Στη φυλακή ο δάσκαλος δημοτικού που αποπλάνησε 12χρονη μαθήτρια

Παρασκευή 3 Ιουλίου 2009

StumpleUpon DiggIt! Del.icio.us Blinklist Yahoo Furl Technorati Simpy Spurl Reddit Google Twitter FaceBook

Το δρόμο για τις φυλακές Τριπόλεως πήρε χθες το μεσημέρι, μετά την απολογία του στη 18η ανακρίτρια, ο νεαρός δάσκαλος δημοτικού σχολείου των νοτίων προαστίων που φέρεται να αποπλάνησε μια 12χρονη μαθήτριά του. Ο 31χρονος, εναντίον του οποίου έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για κατάχρηση ανηλίκου σε ασέλγεια, κρίθηκε προφυλακιστέος με σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα και ανακρίτριας, οι οποίοι δεν πείστηκαν από τα δάκρυά του.

Ο κατηγορούμενος, φανερά καταβεβλημένος, έφτασε στα δικαστήρια της πρώην Σχολής Ευελπίδων λίγο μετά τις 10 το πρωί και αμέσως κατευθύνθηκε στο γραφείο της 18ης τακτικής ανακρίτριας, όπου τον περίμεναν ο δικηγόρος του και οι δικοί του άνθρωποι. Οι γονείς του, η αγαπημένη του αδελφή, αλλά και η σύζυγός του, με την οποία ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου μόλις πριν από λίγους μήνες, δεν μπορούσαν να πιστέψουν πως ο άνθρωπός τους, που πάντα τους έκανε περήφανους, ήταν δεμένος με χειροπέδες...

Μόλις τον αντίκρισαν ξέσπασαν σε λυγμούς και όλοι μαζί τον έβαλαν στην αγκαλιά τους για να του δώσουν κουράγιο. Λίγα μέτρα πιο πέρα οι γονείς της 12χρονης μαθήτριας, που φέρεται να έχει ερωτευτεί σφόδρα τον δάσκαλό της, κοιτούσαν φανερά εκνευρισμένοι τον άνθρωπο που -σύμφωνα με τις κατηγορίες τους- αποπλάνησε και ασέλγησε στο άγουρο κορμί της μικρής «πριγκίπισσάς» τους.

Κατά τη διάρκεια της απολογίας του 31χρονου, η οποία διήρκεσε περίπου δύο ώρες, οι δυο πλευρές κάθονταν η μία απέναντι στην άλλη και με φανερή αμηχανία προσπαθούσαν να κρύψουν τα συναισθήματά τους. Η αδελφή και η σύζυγος του κατηγορουμένου περπατούσαν στο διάδρομο πιασμένες χέρι-χέρι, ενώ προσπαθούσαν να δώσουν δύναμη στον πατέρα του, ο οποίος ξέσπαγε σε λυγμούς και αναφιλητά και παρακαλούσε τον θεό να είναι όλα ψέματα. Κάποια στιγμή ο νεαρός δάσκαλος δεν άντεξε και λύγισε μπροστά στην αναακρίτρια, με αποτέλεσμα οι αστυνομικοί να τον μεταφέρουν στην τουαλέτα για να ρίξει λίγο νερό στο πρόσωπό του.
Ο δικηγόρος του άδραξε την ευκαιρία και φώναξε στους γονείς του ότι όλα πάνε καλά.

Τα λόγια του πάγωσαν τους γονείς της ανήλικης, οι οποίοι σηκώθηκαν όρθιοι και γεμάτοι αγωνία άρχισαν να συζητούν με τον δικηγόρο τους το ενδεχόμενο ο κατηγορούμενος να αφεθεί ελεύθερος. Η διαδικασία συνεχίστηκε λίγα λεπτά αργότερα, όταν ο 31χρονος, αφού συνήλθε και δέχτηκε ένα τρυφερό φιλί από τη σύζυγό του, κάθισε πάλι απέναντι από τη δικαστική λειτουργό.

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες της «Espresso», ενώ κατά τη σύλληψή του είχε παραδεχτεί στους αστυνομικούς του Τμήματος Ανηλίκων της Ασφάλειας ότι διατηρούσε ανορθόδοξη σχέση με την ανήλικη, στην απολογία του φέρεται να άλλαξε γραμμή και να υποστήριξε ότι ουδέποτε είχε σχέση με τη μαθήτριά του, η οποία για άγνωστους λόγους τον ενέπλεξε σε αυτή τη φοβερή ιστορία. «Πρόκειται για σκευωρία εναντίον μου. Ποτέ δεν είχα τέτοιου είδους σχέση μαζί της. Ηταν μαθήτριά μου στο σχολείο και τίποτα παραπάνω» τόνισε και πρόσθεσε: «Ολα αυτά είναι στη φαντασία της και σκέφτομαι μήπως της φέρθηκα χωρίς να το θέλω κάποια στιγμή άδικα ή σκληρά και θέλει να με εκδικηθεί».

Η μαγνητοσκοπημένη όμως κατάθεση της 12χρονης για όσα ζούσε από τον περασμένο Φεβρουάριο στο πλευρό του δασκάλου της ήταν αρκετά περιγραφική, ώστε να μην αφήνει ιδιαίτερες αμφιβολίες στους δικαστικούς λειτουργούς. Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, η ανήλικη, αφού εξιστορεί τις ιδιαίτερες στιγμές που ζούσε τους τελευταίους έξι μήνες με τον 31χρονο, τόσο στις αίθουσες όσο και στις τουαλέτες του σχολείου, περιγράφει με λεπτομέρειες το πατρικό του σπίτι στην Ανω Γλυφάδα, όπου, όπως υποστηρίζει, ήρθαν σε σεξουαλική επαφή για μία και μοναδική φορά. Ακόμη, περιγράφει με λεπτομέρειες το σώμα του και το πώς της συμπεριφέρθηκε ο δάσκαλός της εκείνη την ημέρα που από μικρό κοριτσάκι ένιωσε γυναίκα!

Λίγο μετά τις 3.00 το μεσημέρι ο κατηγορούμενος άκουσε την απόφαση και με σκυμμένο το κεφάλι έπεσε στην αγκαλιά της μητέρας του, η οποία έδειχνε έτοιμη να καταρρεύσει. Η σύζυγός του είχε παγώσει, ενώ ο πατέρας και η αδελφή του του φώναξαν να κάνει κουράγιο. Επειτα όλοι μαζί, σαν μια γροθιά, του υποσχέθηκαν ότι θα κάνουν τα πάντα για να τον βγάλουν από τη φυλακή και έφυγαν συντετριμμένοι. Η απόφαση όμως της προφυλάκισης προκάλεσε στο ζευγάρι που καθόταν στο διπλανό διάδρομο ανακούφιση και χαρά. Αγκαλισμένοι και συνοδευόμενοι από τον δικηγόρο τους, αποχώρησαν από τα δικαστήρια νιώθοντας ικανοποίηση που ο άνθρωπος τον οποίο κατηγορούν ότι πείραξε το μωρό τους θα βρίσκεται στη φυλακή.

Espresso News

1 σχόλια:

THANASIS MAKEDONAS είπε...

ΜΟΝΟ ΦΥΛΑΚΗ!!!!!!!!!!ΣΤΑ ΚΑΤΕΡΓΑ ΝΑ ΤΟ ΠΑΝΕ ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ Η ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΤΑΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΣΑΜΠΑ