Πρόσκληση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για Υποβολή Προτάσεων στο Πρόγραμμα Safer Internet

Παρασκευή 26 Ιουνίου 2009

StumpleUpon DiggIt! Del.icio.us Blinklist Yahoo Furl Technorati Simpy Spurl Reddit Google Twitter FaceBook

Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή απευθύνει πρόσκληση για υποβολή προτάσεων στο πρόγραμμα Safer Internet, το οποίο αφορά πρωτοβουλίες/δράσεις υπέρ της προστασίας των παιδιών και των νέων που χρησιμοποιούν το διαδίκτυο και άλλες τεχνολογίες επικοινωνιών.

Δικαίωμα συμμετοχής στο πρόγραμμα έχουν: Μικρομεσαίες Επιχειρήσεις (ΜΜΕ), Σχολεία, Οργανισμοί Τοπικής Αυτοδιοίκησης, Πανεπιστήμια, Κρατικές Αρχές.

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να καταθέσουν τις προτάσεις τους έως τις 19 Νοεμβρίου 2009. Να σημειωθεί ότι το ποσό της Ευρωπαϊκής χρηματοδότησης μπορεί να φτάσει μέχρι και το 100% της συνολικής δαπάνης μίας δράσης.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε την ακόλουθη σύνδεση: http://ec.europa.eu/information_society/activities/sip/funding/projects/index_en.htm#open_calls

Ή να επικοινωνήσετε απευθείας με την Ευρωπαϊκή Επιτροπή: European Commission, DG Information Society and Media, Safer Internet, Office EUFO 1194, Rue Alcide de Gasperi, 2920 Luxembourg, LUXEMBOURG. E-mail: saferinternet@ec.europa.eu, Fax: 352 4301 34079

Πηγές: European Commission και diorismos.gr