Dream Family: Άρρωστοι παιδόφιλοι πέρα από κάθε λογική

Τετάρτη 10 Ιουνίου 2009

StumpleUpon DiggIt! Del.icio.us Blinklist Yahoo Furl Technorati Simpy Spurl Reddit Google Twitter FaceBook

«Διαφήμιζαν» με τον πιο βρόμικο, πρόστυχο και ανήθικο τρόπο σε ιστοσελίδα του Διαδικτύου ότι μια μητέρα, η Μαρία, με τις δυο της κόρες (μια 24χρονη και μια 6χρονη) ήταν μια ευτυχισμένη οικογένεια, αλλά πίσω από την ελεεινή ταυτότητα του Dream Family -όπως ονομαζόταν το site- κρυβόταν μια εγκληματική συμμορία τεράτων που κατακρεουργούσε ψυχές νηπίων.

Η υπόθεση παιδικής σεξουαλικής κακοποίησης ακόμα και της εξάχρονης κόρης της «ευτυχισμένης οικογένειας» της Μαρίας, που φέρεται να κρύβεται πίσω από κωδικές ονομασίες, είναι πρωτοφανής. Η Ασφάλεια και η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος κατόρθωσαν να συλλάβουν τον διαχειριστή της αισχρής ιστοσελίδας, όμως η Μαρία (όποια ή όποιος κι αν είναι) εξακολουθεί να παραμένει ασύλληπτη. Η αστυνομία πιστεύει ότι είναι υπαρκτό και επικίνδυνο πρόσωπο και κάνει τα πάντα για να το συλλάβει.

Ο 28χρονος διαχειριστής της ιστοσελίδας με το σκληρό υλικό πορνογραφίας, που περιλαμβάνει ακόμα και μικρά κορίτσια να υπομένουν φρικτά βασανιστήρια από «αφέντες» και «αφέντρες», ήδη οδηγήθηκε την περασμένη εβδομάδα ενώπιον της Δικαιοσύνης.
Η κατηγορία, βαρύτατη: διακίνηση παιδικής πορνογραφίας μέσω Internet. Ο δράστης οδηγήθηκε στον εισαγγελέα, που τον παρέπεμψε σε ανακριτή, από τον οποίο πήρε προθεσμία για να απολογηθεί σήμερα.

Την ίδια ώρα οι αξιωματικοί έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του (ή της) μυστηριώδους δημιουργού της ιστοσελίδας, που εμφανίζεται ως «μητέρα», της «Μαρίας» που ξεδιάντροπα ομολογεί (σύμφωνα με αυτά που γράφει) ότι βύθισε στον αρρωστημένο κόσμο του σαδομαζοχισμού από την άγουρη ηλικία της τόσο τη μεγάλη (24χρονη σήμερα) κόρη της («Δήμητρα») όσο και την έξι ετών σήμερα μικρούλα της («Χριστίνα») από τη βρεφική ηλικία.

Η αντίστροφη μέτρηση για την αποκάλυψη της συγκλονιστικήής υπόθεσης άρχισε πριν από περίπου ένα μήνα, όταν οι «Ράμπο» του τμήματος Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος στην ηλεκτρονική περιπολία τους στο Ιντερνετ εντόπισαν την ιστοσελίδα Dream Family (ονειρεμένη οικογένεια). Ηταν φορτωμένη φωτογραφίες και βίντεο με δεμένα μικρά κορίτσια και άλλα αρχεία με σκληρό πορνογραφικό υλικό ανηλίκων. Στην ιστοσελίδα, μάλιστα, υπήρχε και τόπος συζήτησης (forum), όπου τα μέλη της είχαν τη δυνατότητα να κατεβάσουν στον ηλεκτρονικό υπολογιστή τους αρχεία, αλλά και να ανεβάσουν δικό τους βρομερό υλικό.

Στο εισαγωγικό σημείωμα του site (μια ελεεινή ταυτότητα-κράχτης για τους ανώμαλους) αναφερόταν ότι αυτό είχε στηθεί από μια μητέρα 44 ετών με το όνομα «Μαρία», μαζί την κόρη της, 24 χρόνων με το όνομα «Δήμητρα». Οι δυο γυναίκες (εάν είναι υπαρκτά πρόσωπα, γιατί υπάρχει το ενδεχόμενο οι οικογενειακές συστάσεις της διαστροφής να λειτουργούσαν ως σαδομαζοχιστικό δέλεαρ για μεγαλύτερο τζίρο) μεγάλωναν και τη δεύτερη κόρη της «Μαρίας», την 6 ετών «Χριστίνα». Οπως δήλωναν οι δύο ενήλικες γυναίκες, άλλοτε κακοποιούσαν σεξουαλικά το κοριτσάκι οι ίδιες και άλλοτε την υποχρέωναν να παρακολουθεί τις ερωτικές τους συνευρέσεις με άνδρες, στους οποίους μάλιστα έδιναν το δικαίωμα, αν το επιθυμούσαν, να κακοποιήσουν και εκείνοι τη μικρή. Καταστάσεις, δηλαδή, απόλυτης φρίκης, που αν δεν αποτελούν διαφημιστικό τρικ έλξης σεξουαλικά διεστραμμένων του Διαδικτύου, αξίζουν ιδιαίτερα σκληρής και παραδειγματικής τιμωρίας.

Με την ανάλυση των ηλεκτρονικών ιχνών οι αξιωματικοί εντόπισαν τον διαχειριστή της ιστοσελίδας και την περασμένη Πέμπτη 4 Ιουνίου κλιμάκιο της Δίωξης πήγε στο σπίτι του 28χρονου Σ.Χ. στην Πετρούπολη. Εκεί βρήκαν και κατάσχεσαν έξι σκληρούς δίσκους, τρεις φορητούς εξωτερικούς δίσκους κι ένα laptop. Διαπίστωσαν, μάλιστα, ότι την ώρα της έρευνας ο χρήστης, που όπως δήλωσε ήταν μόνο ο διαχειριστής της ιστοσελίδας, ήταν συνδεδεμένος στο Διαδίκτυο. Στην έρευνα οι αστυνομικοί βρήκαν ακόμα στον υπολογιστή έναν ηλεκτρονικό φάκελο με ολόκληρο το περιεχόμενο (log files, φωτογραφίες και κείμενα) της ιστοσελίδας, καθώς και πλήθος αρχείων βίντεο και εικόνων με ανήλικα παιδιά νηπιακής ηλικίας, με συνέπεια να συλληφθεί στο πλαίσιο του αυτοφώρου.

Κατά την εξέτασή του, όμως, ο νεαρός διαχειριστής, που εργαζόταν ως οδηγός σε εταιρεία συστημάτων αλουμινίου, έκανε μια αποκάλυψη-βόμβα. Είπε ότι απλώς είχε γνωρίσει διά ζώσης τη «Μαρία» και ότι εκείνη του έδινε όλο το υλικό που αυτός έριχνε στην ιστοσελίδα. Αμέσως ξεκίνησαν έρευνες για τον εντοπισμό της «Μαρίας», καθώς όσα αναφέρονταν στην ιστοσελίδα ήταν αρκετά για να στοιχειοθετηθούν -εφόσον συλληφθεί- κατηγορίες για σεξουαλική κακοποίηση ανηλίκων. Ωστόσο, κάτι τέτοιο δεν είχε επιτευχθεί έως και χθες, ενώ όσο οι αστυνομικοί ερευνούσαν την υπόθεση δήλωναν ότι εξετάζεται η αλήθεια των ισχυρισμών του. Βάσει πάντως των στοιχείων που είχαν για τον 28χρονο διαχειριστή συνέταξαν σε βάρος του δικογραφία και με αυτή, την περασμένη Παρασκευή, τον οδήγησαν στην Εισαγγελία.


Δεν πίστευαν την είδηση οι συνάδελφοι του 28χρονου

Σαν κεραυνός εν αιθρία έπεσε στους υπαλλήλους της εταιρείας συστημάτων αλουμινίου η είδηση της σύλληψης του 28χρονου συναδέλφου τους Σ.Χ. με την κατηγορία της πορνογραφίας ανηλίκων μέσω του Διαδικτύου.

Οπως ανέφεραν φανερά σοκαρισμένοι στην «Espresso», «ο Σ.Χ. εργαζόταν στην εταιρεία τον τελευταίο χρόνο ως οδηγός. Μετέφερε με τα αυτοκίνητα τις παραγγελίες στους πελάτες και ποτέ δεν είχε δώσει κανένα δικαίωμα. Ηταν σωστός επαγγελματίας». Και πρόσθεσαν: «Κανείς από εμάς δεν περίμενε ότι θα έκανε τέτοια ανήκουστα πράγματα. Ηταν ήρεμος, χαμογελαστός, ένας συνηθισμένος άνθρωπος που δούλευε για το μεροκάματο. Μάλιστα, όπως μας έλεγε, είχε ταλαιπωρηθεί πολύ στη ζωή του μέχρι να βρει μια σταθερή δουλειά και μόλις ήρθε εδώ ευχαριστούσε το Θεό».

Μόλις έμαθαν για τη σύλληψή του όλοι όσοι τον γνώριζαν έπεσαν από τα σύννεφα καθώς, όπως σημείωσαν, «ποτέ δεν περιμέναμε ότι αυτός ο άνθρωπος, αυτό το παλικάρι που δεν του έλειπε τίποτα, θα κατηγορούνταν για πορνογραφία και ειδικά με ανήλικα. Είχε μια απόλυτα φυσιολογική ζωή. Ακούγαμε στην τηλεόραση για συλλήψεις παιδόφιλων και ανθρώπων υπεράνω πάσης υποψίας και τελικά ένας από αυτούς ήταν ανάμεσά μας. Του μιλούσαμε και τον συναναστρεφόμασταν. Είναι να τρελαίνεσαι!»

πηγή madata.gr