Εγκαίνια ετήσιας έκθεσης των σπουδαστών του Εργαστηρίου Εικαστικών Τεχνών του Πνευματικού Κέντρου του Δήμου της Παλλήνης

Δευτέρα 22 Ιουνίου 2009

StumpleUpon DiggIt! Del.icio.us Blinklist Yahoo Furl Technorati Simpy Spurl Reddit Google Twitter FaceBook




Την Κυριακή 21 Ιουνίου έκλεισε τις πύλες της, η έκθεση των έργων των σπουδαστών στο Εργαστήρι Εικαστικών Εφαρμοσμένων Τεχνών του Πολιτιστικού και Πνευματικού Κέντρου του Δήμου Παλλήνης στις αποθήκες του Καμπά .
Τα εκθέματα, ήταν έργα από τα τμήματα των παίδων , ζωγραφικής , κοσμήματος και βιτρό.
Στα εγκαίνια της εκθέσεως( Παρασκευή 19/6/2009) η πρόεδρος του Π.Π.Κ.Δ.Π. κα Γκόνου- Πετράκη στο σύντομο χαιρετισμό της προς τους επισκέπτες, μνημόνευσε μεταξύ των άλλων το κέφι και την προσφορά των καλλιτεχνών στο στήσιμο της έκθεσης, που για δυο ολόκληρες ημέρες και μέχρι τις 4 το πρωί έστηναν τα εκθέματα.
Αμέσως μετά τον λόγο πήρε ο καλλιτεχνικός διευθυντής του Εργαστηρίου κος Μανίνης Δημήτρης λέγοντας χαρακτηριστικά... τα αγαθά με κόπους αποκτώνται και ότι τελικά … αξία έχει το ταξίδι και όχι ο προορισμός αναφερόμενος στους καλλιτέχνες των έργων.
Ακολούθησε δεξίωση υπό τους ήχους Τζαζ μπάντας
Στη περιήγηση μας στους χώρους της έκθεσης διαπιστώσαμε ότι παρότι η έκθεση δεν είχε συγκεκριμένο θέμα, επικράτησαν οι θαλασσογραφίες και η αγωνιά των δημιουργών για την προστασία του περιβάλλοντος
Εντυπωσιακά ήταν και τα εκθέματα των κοσμημάτων και των νίτρο..
Αξίζει να σημειώσουμε ότι στα εκθέματα των μικρών δημιουργών διακρίναμε υπέροχες αντιγραφές σε έργα του Τσαρούχη και του Φασιανού.
Ευχόμαστε και του χρόνου να έχουμε μια έκθεση υψηλής αισθητικής όπως η φετινή.

1 σχόλια:

Σταυρούλα είπε...

Αγαπητέ κύριε Γιώργο σας απένειμα ένα βραβείο.Περάστε όποτε θέλετε για την παραλαβή.Συγχαρητήρια για όσα γράφετε και καλό βράδυ.