Στο εισαγγελέα ο πατέρας που βίασε επί 8 χρόνια την κόρη του

Δευτέρα 29 Ιουνίου 2009

StumpleUpon DiggIt! Del.icio.us Blinklist Yahoo Furl Technorati Simpy Spurl Reddit Google Twitter FaceBook

Πρόσωπο με πρόσωπο με τον ανακριτή θα βρεθεί σήμερα προκειμένου να απολογηθεί ο 43χρονος πα-τέρας από τον Πύργο Ηλείας που κατηγορείται από την 15χρονη κόρη του ότι την κακοποιούσε σεξουαλικά από την τρυφερή ηλικία των επτά ετών! Ο 43χρονος, εναντίον του οποίου ο εισαγγελέας άσκησε ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για κακοποίηση ανηλίκου, φέρεται να αρνείται τις κατηγορίες και κάνει λόγο για σκευωρία.

Η 15χρονη κόρη του εξετάστηκε από τον ιατροδικαστή, ο οποίος επιβεβαίωσε ότι όντως έχει έρθει σε ερωτική επαφή, αλλά δεν μπορούσε να πει αν ο δράστης είναι ο πατέρας, αφού είχαν περάσει αρκετές ημέρες από την τελευταία φορά που η κοπέλα είχε συνευρεθεί ερωτικά.

Το πόρισμα της ιατροδικαστικής εξέτασης που έγινε στην Πάτρα θα βρίσκεται σήμερα στον Πύργο και θα συμπεριληφθεί στο φάκελο της δικογραφίας τον οποίο θα εξετάσει ο ανακριτής. Ωστόσο, ήδη οι κοινωνικές υπηρεσίες της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης έχουν κινητοποιηθεί προκειμένου να δουν τι θα γίνει τόσο με την 15χρονη όσο και με τα άλλα δύο μικρότερα αδέλφια της που ζούσαν με τον 43χρονο, αφού η μητέρα τους έχει φύγει εδώ και χρόνια από το σπίτι και ζει σε άλλο μέρος.

Κύριο μέλημα τώρα όλων των αρμόδιων φορέων είναι η παροχή ψυχολογικής στήριξης στην 15χρονη προκειμένου να μπορέσει να ξεπεράσει τον εφιάλτη που για οκτώ ολόκληρα χρόνια βίωνε μέσα στο λυόμενο που έμενε με τον πατέρα της και τα άλλα δύο αδέλφια της.

πηγή

1 σχόλια:

THANASIS MAKEDONAS είπε...

Όχι στον ανακριτή!!στην κρεμάλα πρέπει να πάει!!!!εκεί είναι η θέση του.