Παλλήνη : Γιορτή ενόργανης - ρυθμικής γυμναστικής

Τρίτη, 16 Ιουνίου 2009

StumpleUpon DiggIt! Del.icio.us Blinklist Yahoo Furl Technorati Simpy Spurl Reddit Google Twitter FaceBookΗ γιορτή της Ενόργανης-Ρυθμικής Γυμναστικής που διοργάνωσε ο Αθλητικός Οργανισμός του δήμου Παλλήνης το Σάββατο 30 Μαΐου, επιβεβαίωσε για άλλη μια χρονιά την εξαιρετική δουλειά που πραγματοποιείται στα τμήματα του ΑΟΔΠ.

Στο Αθλητικό Κέντρο της πόλης και συγκεκριμένα στο Κλειστό Γυμναστήριο, που είχε κατακλυστεί από τους δημότες της πόλης, παιδιά κάθε ηλικίας που συμμετέχουν στα τμήματα της ενόργανης και ρυθμικής γυμναστικής, ξεδίπλωσαν το ταλέντο τους και ενθουσίασαν μικρούς και μεγάλους.

Με ατομικά και ομαδικά προγράμματα, μουσική που συνδυαζόταν αρμονικά με τις εξαιρετικές χορογραφίες, την επιμέλεια των οποίων είχε η υπεύθυνη του προγράμματος ενόργανης-ρυθμικής γυμναστικής, κ. Έφη Μπλέτσα, οι παρευρισκόμενοι παρακολούθησαν ένα υπέροχο θέαμα.
Στο τέλος της εκδήλωσης δόθηκαν αναμνηστικά διπλώματα από τον Δήμαρχο της πόλης κ. Σπύρο Κωνσταντά, τον πρόεδρο του Αθλητικού Οργανισμού κ. Θοδωρή Σμυρλιάδη, τον Δημοτικό σύμβουλο κ. Παναγιώτη Λάκκο και άλλους.