20 παγκόσμιες αλήθειες για τους άντρες

Πέμπτη 18 Ιουνίου 2009

StumpleUpon DiggIt! Del.icio.us Blinklist Yahoo Furl Technorati Simpy Spurl Reddit Google Twitter FaceBook

Έχουμε και λέμε λοιπόν. Ένας μέσος άντρας:

1. Θα έκανε τα πάντα για το σεξ. Αυτή είναι και μια από τις αφορμές που πολλά αρσενικά παίρνουν την απόφαση να δεσμευτούν ή ακόμα και να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας μαζί σου. Βοηθούν βέβαια και αυτές οι έρευνες που δημοσιεύονται συχνά και υποστηρίζουν πως οι δεσμευμένοι άντρες κάνουν σεξ πολύ πιο συχνά και σε καλύτερη ποιότητα από εκείνους που γυρίζουν από δω και από κει.

2. Συχαίνεται τους τσακωμούς μαζί σου. Γι' αυτό, τις περισσότερες φορές είτε συμβιβάζεται, είτε εξαφανίζεται μέχρι να σου περάσει (νομίζει) ο θυμός.

3. Λατρεύει τα μακρυά μαλλιά. Μην έχεις την ψευδαίσθηση πως θα καταλάβει το φιλάρισμα, τις κρυφές ανταύγειες ή τον τόνο του χρώματος που άλλαξες. Το μόνο που θα τον παραξενέψει είναι για παράδειγμα, το να έχεις μακρυά ίσια μαλλιά και να σε δει ένα πρωί με κοντό αντρικό κούρεμα.

4. Δεν μπορεί να σταματήσει να κοιτάζει άλλες. Είτε το κάνει από συνήθεια, είτε απλά κοιτάζει, είτε έχει πονηρούς σκοπούς, είναι στη φύση του να ξενοκοιτάζει. Μάλιστα, πολλοί άντρες υποστηρίζουν πως όσο πιο πολύ καυγαδίζουν με τις συντρόφους τους για το θέμα αυτό, τόσο πιο πολύ ξενοκοιτάζουν.

5. Δεν μπορεί να διαβάσει το μυαλό σου. Πολλές φορές πιστεύεις πως ο σύντροφός σου σε καταλαβαίνει καλύτερα και μπορεί να μαντέψει τις σκέψεις σου. Κι όμως, οι περισσότεροι άντρες δεν έχουν καμία ιδέα για το τι σκέφτεται η σύντροφός τους, ακόμα κι αν είναι χρόνια μαζί της. Επομένως, αν θέλεις κάτι, πρέπει να το ζητήσεις.

6. Θα ήθελε να ντύνεσαι για να τον ευχαριστείς. Σίγουρα δεν ξέρει από μόδα και από τάσεις και χρώματα. Όμως, θα ήθελε πολύ να σου εξομολογηθεί πως κάποιες φορές η μόδα δεν σου πηγαίνει και θα προτιμούσε να ντύνεσαι έτσι ώστε να αρέσεις σε εκείνον και όχι σε άλλες γυναίκες.

7. Δεν θεωρεί αστεία τα σχόλια για την τριχόπτωση. Μπορεί εσύ να κάνεις πλάκα, αλλά πόσο θα σου άρεσαν αντίστοιχα σχόλια για τα κιλάκια που έχεις πάρει τελευταία;

8. Δεν του αρέσει να παίρνει διαταγές από εσένα. Ειδικά όταν δεν σου έχει ζητήσει βοήθεια και του λες τι να κάνει, του θυμίζεις τη μάνα του και όχι με θετική διάθεση.

9. Αν το κάνεις μαζί του από το πρώτο ραντεβού, δεν θα σε κακοχαρακτηρίζει. Αλλά σίγουρα, θα έχει ένα κίνητρο λιγότερο για να σε παντρευτεί.

10. Ο σεβασμός στο πρόσωπό του είναι πολύ πιο σημαντικός από την αγάπη που του δείχνεις.

11. Είναι πολύ πιο ανασφαλής και ευαίσθητος απ' όσο νομίζεις.

12. Δεν θέλει να ξέρει τίποτα για τους πρώην σου. Καταλαβαίνεις το πόσο κακό κάνει στη σχέση σας, το να ακούει για εκείνους καθημερινά.

13. Δεν θέλει να τον ρεζιλεύεις μπροστά στους φίλους του. Ακόμα κι αν διαφωνείς μαζί του, ακόμα κι αν είσαι πυρ και μανία με τις πράξεις του, κράτησε τα νεύρα και την διάθεση για καυγά για το σπίτι ή έστω κάπου που δεν θα σας βλέπει κόσμος.

14. Αν τον κερατώσεις πολύ δύσκολα θα το ξεπεράσει και ακόμα πιο δύσκολα θα σε συγχωρέσει (ακόμα και αν πει πως τα κατάφερε).

15. Όταν είναι πολύ εκνευρισμένος, χρειάζεται ιδιαίτερη μεταχείριση. Δεν έχει σημασία το τι του λες αλλά το με ποιόν τόνο του το λες.

16. Θεωρεί άτοπη την ερώτηση: ''Καλά αυτό θα φορέσεις'', όταν είναι ήδη ντυμένος και έτοιμος να βγει.

17. Μην τον ρωτάς αν του αρέσει η εμφάνιση σου, όταν δεν είσαι έτοιμη να ακούσεις κάθε απάντηση που έχει να δώσει.

18. Δεν του αρέσει να τον σέρνεις σε μιούζικαλ, θέατρα και υποχρεώσεις, ειδικά τις ημέρες των τελικών ποδοσφαίρου και μπάσκετ.

19. Όταν κυκλοφορείτε ως ζευγάρι, θέλει να τον ζηλεύουν όλοι, γι' αυτό και στεναχωριέται αν δει πως παραμελείς την εμφάνισή σου.

20. Πολλές φορές δεν ξέρει πώς αισθάνεται, γι' αυτό και δεν μπορεί να μοιραστεί τις σκέψεις και τα συναισθήματά του μαζί σου. Δεν είναι τόσο αναίσθητο και άκαρδος όσο νομίζεις.
Από την Κατερίνα Πατούλια