Παχύσαρκος έχασε και πήρε 1.350 κιλά!

Τρίτη 30 Ιουνίου 2009

StumpleUpon DiggIt! Del.icio.us Blinklist Yahoo Furl Technorati Simpy Spurl Reddit Google Twitter FaceBook

Το 1987 άγγιξε τα 406 κιλά, όμως χάρη στο πείσμα του κατάφερε ύστερα από κάποια χρόνια να φτάσει στο φυσιολογικό βάρος των 88 κιλών, συρρικνώνοντας την περιφέρεια της μέσης του κατά 2,7 μέτρα! Το πρόβλημα με τον Μάικλ Χεμπράνκο είναι όμως ότι δεν καταφέρνει να αντισταθεί στο φαγητό, με αποτέλεσμα σήμερα το...

βάρος του να έχει εκτοξευτεί και πάλι στα 254 κιλά. Στη διάρκεια των 56 χρόνων της απίστευτης ζωής του έχει πάρει κι έχει χάσει πάνω από 1.350 κιλά, αποδεικνύοντας ότι είναι ο πλέον ακατάλληλος άνθρωπος για να μιλήσει για δίαιτα.

Κάποια στιγμή, όταν στα 22 του χρόνια άγγιξε τα 406 κιλά, σκέφτηκε να αυτοκτονήσει. «Ετρωγα είκοσι τέσσερα χοιρινά μπριζολάκια, περίπου ένα κιλό μπέικον και τρεις ντουζίνες αβγά σε ένα γεύμα. Είχα πιάσει πάτο και είχα χάσει κάθε θέληση για ζωή. Εφτασα στο σημείο να στρέψω ένα περίστροφο στο στόμα μου» λέει ο Μάικλ, ο οποίος προτίμησε τελικά να απευθυνθεί στον Αμερικανό γκουρού της διατροφής Ρίτσαρντ Σάιμονς.

Με τη βοήθειά του και χωρίς καμία χειρουργική επέμβαση κατάφερε να χάσει 317 κιλά μέσα σε διάστημα 19 μηνών, γεγονός που του χάρισε μια θέση στο Ρεκόρ Γκίνες για τη μεγαλύτερη απώλεια βάρους στο μικρότερο χρονικό διάστημα. Για πρώτη φορά μετά τα εφηβικά του χρόνια, ο Μάικλ έγινε ένας υγιής ενήλικας 89 κιλών, που μπορούσε να ντυθεί όπως κάθε φυσιολογικός άνθρωπος.

troktiko