Εμετός και αηδία-Μην τον αφήσετε να βγει ποτέ από το κελί ούτε για προαυλισμό

Τετάρτη 11 Φεβρουαρίου 2009

StumpleUpon DiggIt! Del.icio.us Blinklist Yahoo Furl Technorati Simpy Spurl Reddit Google Twitter FaceBook


Διαβάστε τι έκανε ο άνθρωπος σε ένα 7χρονο κοριτσάκι και θα μας πείτε γιατί αυτός ωο αρρωστημένος νους να ξαναβγεί από την φυλακή; Να σαπίσει εκεί μέσα. Αν τα έκανε και όποιος κάνει τέτοια πράγματα δεν πρέπει να ξαναβγαίνει από το κελί του. Ούτε για προαυλισμό.
"Σε γείτονα-εφιάλτη είχε μεταβληθεί για ένα επτάχρονο κοριτσάκι ένας υπεράνω πάσης υποψίας τεχνικός ηλεκτρονικών υπολογιστών, ο οποίος, όταν βρισκόταν μόνος με το αθώο παιδί, πέταγε από πάνω του την «προβιά» του καλού οικογενειάρχη και πατέρα, και μετατρεπόταν σε ένα σεξουαλικά διεστραμμένο τέρας. Ο φόβος που προκαλούσε ο φερόμενος δράστης 42χρονος Γιώργος Ρεκούτης στο ανήλικο θύμα του το εμπόδιζε να πει στους γονείς του τα φρικτά βασανιστήρια που περνούσε στα χέρια του ήδη από πέρσι το καλοκαίρι.
Την περασμένη Κυριακή το πικρό ποτήρι ξεχείλισε για...

την επτάχρονη μαθήτρια, όταν νίκησε τον τρόμο της και αποφάσισε να εκμυστηρευτεί στον μπαμπά της αυτά που περνούσε από τον ανώμαλο γείτονα και πατέρα των μικρών της φίλων. Λίγη ώρα αργότερα ο πατέρας του κοριτσιού κατήγγειλε το φρικτό μυστικό στον διοικητή του Αστυνομικού Τμήματος Αχαρνών.
Σύμφωνα με την καταγγελία, το πρωί της ίδιας μέρας ο Γιώργος Ρεκούτης κάλεσε το κοριτσάκι στο σπίτι του δήθεν για να παίξει με τα παιδιά του, τα οποία όμως απουσίαζαν και κακοποίησε σεξουαλικά άλλη μια φορά το άγουρο κορμάκι της. Οπως αποκάλυψε το κοριτσάκι στον πατέρα του, ενώ καθόταν μαζί με τον 42χρονο στον καναπέ, εκείνος κατέβασε το παντελόνι του και την ανάγκασε σε στοματικό σεξ μέχρι την εκσπερμάτωσή του. Μάλιστα σύμφωνα με τη μαρτυρία της μικρής, πολλές φορές στο παρελθόν την είχε υποβάλει στο ίδιο βάσανο. Αυτά πιστοποίησε η ίδια η μικρούλα ενώπιον αξιωματικού που την εξέτασε, προσθέτοντας μάλιστα ότι τα περασμένα Χριστούγεννα της είχε δείξει στο κινητό του τηλέφωνο αρχείο με υλικό σκληρής παιδικής πορνογραφίας".

Πηγή
Φωτογραφία Espresso