Από βίντεο αποκαλύφτηκε βιασμός ανήλικης στην Κρήτη!

Παρασκευή 27 Φεβρουαρίου 2009

StumpleUpon DiggIt! Del.icio.us Blinklist Yahoo Furl Technorati Simpy Spurl Reddit Google Twitter FaceBook

Δύο ανήλικοι από την Κρήτη κατηγορούνται ότι βίασαν διαδοχικά μία 13χρονη, ενώ ένας τρίτος φέρεται να βιντεοσκόπησε με το κινητό τηλέφωνό του τις επίμαχες σκηνές. Το τραγικότερο της υπόθεσης είναι ότι το βιντεοσκοπημένο υλικό περνούσε από κινητό σε κινητό, μέχρι που έφθασε στο τηλέφωνο του πατέρα της παθούσης και έτσι άρχισε να ξετυλίγεται το κουβάρι της ανατριχιαστικής υπόθεσης.

Πριν από μία εβδομάδα το κορίτσι έδωσε κατάθεση στην ανακρίτρια, ενώπιον της οποίας επανέλαβε τα όσα έγιναν εκείνη την ημέρα, πριν από περίπου δύο χρόνια, σε χωριό του Ηρακλείου. Οπως ισχυρίστηκε, τη συγκεκριμένη μέρα βρέθηκε με τα τρία αγόρια σε κοινή παρέα και κατέληξαν στο σπίτι του ενός εκ των κατηγορουμένων. Εκεί της έριξαν κάτι στην πορτοκαλάδα της με αποτέλεσμα να ζαλιστεί και στη συνέχεια τα δύο αγόρια (14 και 15 ετών) τη βίασαν διαδοχικά, ενώ ο τρίτος της παρέας κατέγραφε το σκηνικό με το κινητό του τηλέφωνο. Το βιντεοσκοπημένο υλικό εστάλη στο κινητό ενός φίλου τού αγοριού και διέρρευσε, ώσπου έφθασε και στο τηλέφωνο του πατέρα της κοπέλας.

Οι δύο ανήλικοι κατηγορούμενοι, που ισχυρίζονται ότι η ερωτική πράξη έγινε με τη συναίνεση του κοριτσιού, βρίσκονται τώρα αντιμέτωποι με τη Δικαιοσύνη. Ο ένας από τους κατηγορουμένους τέθηκε υπό καθεστώς επιτήρησης από κοινωνικούς λειτουργούς, ενώ μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται να απολογηθούν οι συγκατηγορούμενοί του.

Πηγή