ΣΟΚ !!! - Προσπάθησαν να της αρπάξουν το παιδί

Πέμπτη, 10 Μαΐου 2012

StumpleUpon DiggIt! Del.icio.us Blinklist Yahoo Furl Technorati Simpy Spurl Reddit Google Twitter FaceBook

ΔΦ Ένα δίχρονο βρέφος αποπειράθηκαν να απαγάγουν τρεις άγνωστοι άντρες το βράδυ της Τρίτης στο Πύργο. Ακόμη δεν έχει γίνει κάποια επίσημη καταγγελία στην Αστυνομία, όμως οι Αρχές έχουν θορυβηθεί.
Όπως αναφέρει το ilialive.gr το περιστατικό συνέβη κοντά στην Δημόσια Βιβλιοθήκη μετά τις 10 το βράδυ και είχε ατυχή κατάληξη για τους δράστες λόγω της πολυπλοκότητας που είχε το δέσιμο του παιδιού στο καρότσι.
Με βάση τις ίδιες πηγές η μητέρα του δίχρονου προχωρούσε με το βρέφος στο καρότσι, όταν σταμάτησε δίπλα στο δρόμο ένα παλιό αυτοκίνητο πιθανότατα μάρκας Opel και μπορντό χρώματος.
Ο οδηγός παρέμεινε στη θέση του και δύο γυμνασμένοι άντρες βγήκαν από αυτό.
Ο ένας έπεσε πάνω στη γυναίκα και προσπάθησε να της κλείσει το στόμα, ενώ ο άλλος προσπαθούσε να λύσει το καρότσι και να αρπάξει το παιδί. Το ασφαλές σύστημα της ζώνης καθυστέρησε αρκετά τους δράστες, τη στιγμή που η μητέρα του παιδιού άρχισε να φωνάζει δυνατά και οι γείτονες άρχισαν να βγαίνουν στα μπαλκόνια τους.
Οι δράστες σάστισαν και ο οδηγός τους, φώναξε να μπουν μέσα αφού είχαν χάσει χρόνο για να φύγουν.
Στο μεταξύ οι περίοικοι είχαν καλέσει σε βοήθεια την Αστυνομία που έφτασε μετά από λίγα λεπτά, ξεκίνησε έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών αλλά χωρίς αποτέλεσμα.
Το περίεργο αυτό περιστατικό έχει θορυβήσει κυρίως τους γονείς μικρών παιδιών και επαναφέρει στην πόλη παλιότερες ιστορίες με ύποπτα άτομα και αυτοκίνητα που σύχναζαν κοντά σε σχολεία.

 

ΠΗΓΗ