Το Ωνάσειο και το ΕΛΙΚΑΡ προσφέρουν δωρεάν έλεγχο καρδιάς μέχρι τις 30 Σεπτεμβρίου

Τετάρτη, 21 Σεπτεμβρίου 2011

StumpleUpon DiggIt! Del.icio.us Blinklist Yahoo Furl Technorati Simpy Spurl Reddit Google Twitter FaceBook

ONASIO Δωρεάν ενημέρωση και έλεγχο της αρτηριακής πίεσης θα παρέχει το Ελληνικό Ίδρυμα Καρδιολογίας (ΕΛ.Ι.ΚΑΡ.) από τις 22 Σεπτεμβρίου έως και τις 24 Σεπτεμβρίου, στο μετρό στο Σύνταγμα. Παράλληλα, από σήμερα μέχρι και τις 30 Σεπτεμβρίου, στο πλαίσιο του εορτασμού για την Παγκόσμια Ημέρα Καρδιάς, στο Ωνάσειο Καρδιοχειρουργικό Κέντρο θα παρέχει σε κάθε ενδιαφερόμενο, δωρεάν πρόβλεψη κινδύνου καρδιαγγειακών παθήσεων από τις 8 το πρωί μέχρι τις 4 το απόγευμα. Ενώ αποκλειστικά για τα παιδιά θα παρέχεται εκτός από δωρεάν κλινική αξιολόγηση και διενέργεια υπερήχων καρδιάς.

Το Ωνάσειο Καρδιοχειρουργικό Κέντρο θα παρέχει δωρεάν πρόβλεψη κινδύνου καρδιαγγειακών παθήσεων (μέτρηση Heart Score), στην οποία περιλαμβάνονται λήψη δημογραφικών στοιχείων, μέτρηση της αρτηριακής πίεσης και της χοληστερόλης, καταγραφή των καπνιστικών συνηθειών των ενδιαφερομένων και οδηγίες διατροφής.

Το Ελληνικό Ίδρυμα Καρδιολογίας στα πλαίσια του προγράμματος "Εκτίμηση Καρδιαγγειακού Κινδύνου" με την επιστημονική συνδρομή της Α' Καρδιολογικής Κλινικής της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών, θα ενημερώνουν τους πολίτες, θα ελέγχουν την αρτηριακή πίεση, τον καρδιακό ρυθμό και θα προσδιορίζεται ο καρδιαγγειακός κίνδυνος σε όσους γνωρίζουν την ολική χοληστερόλη τους, βάσει ειδικού ηλεκτρονικού προγράμματος της Ευρωπαϊκής Καρδιολογικής Εταιρείας, δωρεάν.