Tηλεφώνημα- σοκ 19χρονης καθώς κατασπαραζόταν από αρκούδες

Σάββατο 20 Αυγούστου 2011

StumpleUpon DiggIt! Del.icio.us Blinklist Yahoo Furl Technorati Simpy Spurl Reddit Google Twitter FaceBook

019 "Mαμά, οι αρκούδες με τρώνε ζωντανή!", είπε στο τηλέφωνο προς την μητέρα της η 19χρονη Olga Moskalyova από τη Ρωσία, η οποία βρήκε τραγικό θάνατο μαζί με τον πατριό της από τέσσερις αρκούδες που την κατασπάραξαν.
Φρικτό τέλος είχε μια 19χρονη φοιτήτρια Ψυχολογίας από τη Ρωσία με τον πατριό της την Τετάρτη (17.08), καθώς, κατά τη διάρκεια μιας εκδρομής τους στην περιοχή Petropavlovsk-Kamchatsky, ανατολικά της Σιβηρίας, έγινε βορά από μια αρκούδα και τα τρία μικρά της.
Η μητέρα της άτυχης Olga Moskalyova,  Tatiana, είχε συνεχή επικοινωνία μαζί της κατά τη διάρκεια της εκδρομής. Την ώρα του μοιραίου περιστατικού η Olga τηλεφώνησε έντρομη στη μητέρα της λέγοντας της χαρακτηριστικά: Μαμά βοήθεια, μια αρκούδα με τρώει ζωντανή.
Η αρχική αντίδραση της μητέρας ήταν το να πει στην κόρη της να σταματήσει τις φάρσες, καθώς νόμιζε ότι πρόκειται περί κάποιου κακόγουστου αστείου.
Όμως, μετά τη δεύτερη κλήση της κόρης της, η οποία συνοδευόταν από ουρλιαχτά τρόμου, η Tatiana συνειδητοποίησε τον κίνδυνο της κατάστασης και έσπευσε να ειδοποιήσει την αστυνομία.
Μετά από μια σειρά αναπάντητων τηλεφωνημάτων της  Tatiana προς τον σύζυγό της, ο οποίος πάλευε κυριολεκτικά με την μεγάλη αρκούδα, η ίδια κατάφερε να μιλήσει με την κόρη της, για τελευταία φορά.
Τα τελευταία λόγια της 19χρονης συγκλονίζουν και ταυτόχρονα συγκινούν: Μαμά, δεν πονάω πια. Δεν αισθάνομαι τον πόνο. Συγχώρεσε με για όλα. Σε αγαπώ τόσο πολύ.
Μισή ώρα αργότερα από το τηλεφώνημα, έφτασαν στο σημείο οι αστυνομικές αρχές με τον αδερφό του θύματος, οι οποίοι ήρθαν αντιμέτωποι με ένα θέαμα που το λιγότερο που θα μπορούσε να προκαλέσει είναι φρίκη: τις αρκούδες να κατασπαράσσουν τη νεαρή κοπέλα αλλά και τον πατριό της, την ώρα που άφηναν την τελευταία τους πνοή.
Έξι κυνηγοί έφτασαν στο σημείο λίγο αργότερα οι οποίοι σκότωσαν τις τέσσερις αρκούδες.
Το περιστατικό δεν είναι το πρώτο που συμβαίνει στην περιοχή, μιας και τα πεινασμένα ζώα αναζητούν τροφή στο μέρος που, πριν την εισβολή του ανθρώπινου στοιχείου, αποτελούσε το φυσικό βιότοπό τους.

πηγή