ΥΓΕΙΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Τρίτη 30 Αυγούστου 2011

StumpleUpon DiggIt! Del.icio.us Blinklist Yahoo Furl Technorati Simpy Spurl Reddit Google Twitter FaceBook

Silver Alert εκπέμπει η μη κυβερνητική οργάνωση Γραμμή ζωής, με αφορμή την εξαφάνιση της 79χρονης Άννας Γεωργούλια, μόνιμης κατοίκου Λεχαινών Ηλείας. »
 
Ο ιός Η5Ν1 που προκαλεί την γρίπη των πτηνών (με χρυσό χρώμα) όπως απεικονίζεται κάτω από το μικροσκόπιο
Ο Οργανισμός Τροφίμων και Γεωργίας (FAO) του ΟΗΕ απηύθυνε έκκληση «για αυξημένη επιτήρηση και επαγρύπνηση» σχετικά με τον ιό της γρίπης των πτηνών «τη στιγμή που ένα μεταλλαγμένο στέλεχος του θανατηφόρου ιού εμφανίστηκε στην Ασία και πέραν αυτής». »
 
Η παχυσαρκία έχει αρνητικές επιπτώσεις για την υγεία του ανθρώπου
Το πρόβλημα της παχυσαρκίας είναι διάχυτο στις ΗΠΑ και τη Μ.Βρετανία, δύο εκ των σημαντικότερων οικονομιών του πλανήτη και αν η τάση αυτή συνεχιστεί, περίπου οι μισοί Αμερικανοί θα είναι παχύσαρκοι το 2030, προειδοποιεί ομάδα ειδικών. »
 
Το σκεύασμα δεν έχει έγκριση κυκλοφορίας στα ελληνικά φαρμακεία, ωστόσο μπορεί κανείς να το προμηθευτεί μέσω του διαδικτύου
Την προσοχή των καταναλωτών εφιστά ο Εθνικός Οργανισμός Φαρμάκων (ΕΟΦ) σχετικά με το προϊόν NUROFEN PLUS, σε διαφορετικές παρτίδες του οποίου εντοπίστηκαν δισκία του αντιψυχωσικού φαρμάκου Seroquel XL (50 mg) δισκία του αντιεπιληπτικού φαρμάκου NEURONTIN. »
 
Silver Alert εκπέμπει η μη κυβερνητική οργάνωση Γραμμή ζωής, με αφορμή την εξαφάνιση του 63χρονου Θεόδωρου Λασκαρίδη, μόνιμου κάτοικου Κορυδαλλού Αττικής. »