Τόπο στα… νιάτα! Μια νέα και φιλόδοξη προσπάθεια ξεκινάει φέτος στον Παλληνιακό

Τετάρτη 8 Ιουνίου 2011

StumpleUpon DiggIt! Del.icio.us Blinklist Yahoo Furl Technorati Simpy Spurl Reddit Google Twitter FaceBook

ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Στον Παλληνιακό οι ακαδημίες της ομάδας!

Ο σύλλογος της Παλλήνης ρίχνει φέτος το βάρος στα τμήματα υποδομών και οργανώνει καλοκαιρινά καμπ, για επιλογές νεαρών… αστεριών!

Συνεργασία με τον Γιάννη Τσαρούχα!

Τόπο στα… νιάτα! Μια νέα και φιλόδοξη προσπάθεια ξεκινάει φέτος στον Παλληνιακό, με την ελπίδα όλων στη διοίκηση της ομάδας, να στεφθεί με απόλυτη επιτυχία. Από φέτος λοιπόν, ο Παλληνιακός μπαίνει σε μια διαδικασία να στηριχτεί σε νέα παιδιά, τα οποία θα προέρχονται, ως επί το πλείστον, από τις ακαδημίες του.

Έπειτα από πολλά χρόνια, οι ακαδημίες της ομάδας επανέρχονται και πάλι στον Παλληνιακό (προτζούνιορ, τζούνιορ, παμπαίδες, οπαιδικό, εφηβικό) και είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε και την έναρξη της συνεργασίας μας με τον παλιό καταξιωμένο διαιτητή, τον κύριο Γιάννη Τσαρούχα, του οποίου η αγάπη για τον ερασιτεχνικό αθλητισμό, είναι γνωστή όλα αυτά τα χρόνια της μεγάλης του καριέρας.

Ο κύριος Τσαρούχας ανέλαβε υπεύθυνος των ακαδημιών της ομάδας μας, τον καλωσορίζουμε και του ευχόμαστε να πετύχει στο δύσκολο έργο που ανέλαβε.

Στροφή στα νιάτα λοιπόν! Άλλωστε, ο ερασιτεχνικός αθλητισμός, πρέπει να στηρίζεται στα νεαρά παιδιά. Να δίνει ευκαιρίες και να δημιουργεί τις βάσεις για την εξέλιξη των ποδοσφαιριστών, με την συμμετοχή τους μελλοντικά στις επαγγελματικές κατηγορίες. Ευχόμαστε, η προσπάθειά μας να βρει την κατάλληλη ανταπόκριση από την νεολαία μας.

Θα γίνει μια συντονισμένη προεργασία έτσι ώστε να στελεχωθούν οι μικρές κατηγορίες της ομάδας με πιτσιρικάδες που έχουν ποιότητα. Κι ένας τρόπος για να προχωρήσουν οι υπεύθυνοι των ακαδημιών στις κατάλληλες επιλογές, είναι και τα καλοκαιρινά καμπ που θα διοργανώσει φέτος η ομάδα μας. Με το πρώτο εξ αυτών, να ξεκινάει στις 14 Ιουνίου και να ολοκληρώνεται στις 24 Ιουνίου.

Οι δύσκολες οικονομικά εποχές που βιώνει η χώρα, δεν επιτρέπουν σπατάλες, ανοίγματα και ξόδεμα χρημάτων στα… τυφλά. Στην διοίκηση του Παλληνιακού θεωρούμε πως τα χρήματα που έχει τη δυνατότητα να προσφέρει το ερασιτεχνικό σωματείο μας, είναι πλέον προτιμότερο, να πάνε για την άρτια οργάνωση των ακαδημιών του, έτσι ώστε να βγούνε ωφελημένα τα νέα παιδιά που αθλούνται.

Και ο Παλληνιακός φέτος, θα προσφέρει όλα εκείνα τα απαραίτητα εφόδια στους νεαρούς αθλητές του για να εξελιχθούν. Οι υποδομές υπάρχουν, η όρεξη περισσεύει και ευχόμαστε όλοι μας, να έχουμε μια όμορφη νέα χρονιά, με πολλές επιτυχίες και το σημαντικότερο, με ανάδειξη νέων αστεριών στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο.

image

image