Πήγαν για κατάσχεση και τους σκότωσε

Δευτέρα 5 Ιουλίου 2010

StumpleUpon DiggIt! Del.icio.us Blinklist Yahoo Furl Technorati Simpy Spurl Reddit Google Twitter FaceBook

Το μακάβριο θέαμα τριών σωρών πλημμυρισμένων στο αίμα, αντικρίζουν οι περαστικοί από την παραλιακή λεωφόρο στην Ερέτρια της Εύβοιας.

Όλα άρχισαν λίγο μετά τη 1 το μεσημέρι, όταν παρέα 4 ατόμων, ανάμεσά τους κι ένας δικηγόρος, έφτασε από την Αθήνα στην Ερέτρια, προκειμένου να λύσει εκκρεμούσες οικονομικές διαφορές με επιχειρηματία της περιοχής.

Οι τρεις άνδρες κάθισαν σε παραλιακό εστιατόριο, στην Λεωφόρο Αρχαίου Θεάτρου στην Ερέτρια, όπου είχε κλειστεί το ραντεβού. Ο τέταρτος από την παρέα είχε απομακρυνθεί για λίγο, για να μιλήσει στο κινητό του, εκείνη την ώρα ο δράστης σήκωσε το όπλο πυροβόλησε τους τρεις που βρίσκονταν μπροστά του. Κανένας δεν πρόλαβε να κάνει απολύτως τίποτα. Ο θάνατός τους επήλθε ακαριαία και όλοι βρέθηκαν να κοιτούν άναυδοι τα τρία πτώματα που βρίσκονταν μέσα στο μαγαζί.

Σύμφωνα με πληροφορίες το ραντεβού κλείστηκε στην παραλιακή ταβέρνα για να συζητηθεί το ενδεχόμενο κατάσχεσης της επιχείρησης με πλυντήρια αυτοκινήτων που διατηρούσε ο δράστης. Μια εβδομάδα πριν όταν τον 60χρονο επιχειρηματία Παναγιώτη Σίμωση είχε επισκεφθεί δικαστικός κλητήρας και τον είχε ενημερώσει για την κατάσχεση η απάντησή του ήταν σαφής: «Αν έρθουν θα τους σκοτώσω», όπως έγινε.

Αμέσως μετά το μακελειό ο δράστης τράπηκε σε φυγή και λίγη ώρα αργότερα, αφού προηγήθηκε τηλεφωνική συνομιλία με τους αστυνομικούς, παραδόθηκε μέσα στο σπίτι του στη Χαλκίδα.

Πηγή: zougla.gr

1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αν είναι δυνατον με ποια λογική κανει κατι τέτοιο ρε γαμώτο εχουν ξεφύγει τα πράματα