ΕΚΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου 2009

StumpleUpon DiggIt! Del.icio.us Blinklist Yahoo Furl Technorati Simpy Spurl Reddit Google Twitter FaceBook

Το βράδυ της περασμένης Παρασκευής, 4 Δεκεμβρίου, γύρω στις 23:30, μια παρέα 4 παιδιών 15 ετών ήταν στη Λεωφόρο Κηφισίας στο ύψος του Κολλεγίου. Τα παιδιά περνούσαν τη διάβαση πεζών με πράσινο. Πριν προλάβει να φτάσει το τελευταίο παιδί στο πεζοδρόμιο με τους φίλους του, ένα αυτοκίνητο που ανέβαινε τη Κηφισίας με ιλλιγγειώδη ταχύτητα πέρασε με κόκκινο και τον χτύπησε. Έπειτα, ο οδηγός έσπευσε να εξαφανιστεί στα γύρω στενά, αφήνοντας το παιδι βαριά τραυματισμένο στο δρόμο.

Η τροχαία διαπίστωσε, από τα θραύσματα που έμειναν από τη πρόσκρουση, ότι πρόκειται για ένα σκούρο μπλε Audi, το οποίο βέβαια χρειάζεται συνεργείο. Από τις κάμερες τις τροχαίας, δεν φαίνεται εύκολο να μπορούν να ανιχνεύσουν τις πινακίδες.

Το παιδί αυτή τη στιγμή νοσηλεύεται σε μονάδα εντατικής θεραπείας σε ιδιαίτερα σοβαρή κατάσταση. Τυχαίνει να είναι ένα πολύ αγαπημένο μου παιδί, που τον γνωρίζω από τη 1η δημοτικού. Αύριο ή μεθαύριο μπορεί να είναι το δικό μου ή το δικό σας παιδί.

Ζητώ, λοιπόν, εκτός από τις προσευχές όλων για το παιδί και την οικογένειά του, οποιεσδήποτε πληροφορίες που μπορεί να οδηγούν στην σύλληψη και παραδειγματική τιμωρία του οδηγού.

Παρακαλώ να διαδώσετε αυτό το μήνυμα παντού, μήπως και κάποιος ευσυνείδητος άνθρωπος θυμάται η παρατήρησε κάτι και δώσει κάποια πληροφόρηση στην Τροχαία. Τα παιδιά μας, που σήμερα ζουν την αγωνία του φίλου τους, τουλάχιστον έτσι θα δουν ότι τέτοιες εγκληματικές πράξεις δεν μένουν ατιμώρητες.

Με τιμή,

Τζέην Τανισκίδου