Εξέδιδε την διανοητικά άρρωστη κόρη της

Δευτέρα 9 Νοεμβρίου 2009

StumpleUpon DiggIt! Del.icio.us Blinklist Yahoo Furl Technorati Simpy Spurl Reddit Google Twitter FaceBook

Ασέλγησε με τον πιο βάναυσο τρόπο στην ίδια την κόρη της για 20 ευρώ. Θύμα της ίδιας της μητέρας της έπεσε μια 25χρονη κοπέλα με διανοητικά προβλήματα, που ικανοποιούσε τις αρρωστημένες σεξουαλικές ορέξεις ενός 65χρονου συνταξιούχου αστυνομικού στην Ανδραβίδα με τη σύνεση της ίδιας της μητέρας της. Από το Αστυνομικό Τμήμα Ανδραβίδας έχει σχηματιστεί δικογραφία εις βάρος του 65χρονου για βιασμό και μαστροπεία και εις βάρος της 51χρονης μητέρας, που δεν δίσταζε να «πουλά» το κορμί της ανήμπορης κόρης της, για μαστροπεία.

Σύμφωνα με τις διωκτικές αρχές, η υπόθεση φρίκης άρχισε να ξετυλίγεται όταν την περασμένη Πέμπτη ο σύζυγος της 51χρονης πήγε στο Αστυνομικό Τμήμα Ανδραβίδας και κατήγγειλε ότι είχε συλλάβει επ' αυτοφώρω τη γυναίκα του και τον 65χρονο σε ερωτικές περιπτύξεις.

Οι αστυνομικοί κατάλαβαν ότι κάτι δεν πήγαινε καλά και άρχισαν να παρακολουθούν τη γυναίκα και τον 65χρονο που μπαινόβγαινε στο σπίτι. Οταν αντελήφθησαν τι συνέβαινε στην 25χρονη, προσήγαν στο τμήμα την 51χρονη που κατά τη διάρκεια της προανάκρισης ισχυρίστηκε ότι είχε σεξουαλικές επαφές με τον 65χρονο, έναντι μικρής χρηματικής αμοιβής κάθε φορά. Ομως η ιστορία δεν σταματά εκεί. Η 51χρονη εξέδιδε και την ίδια την κόρη της. Μπροστά στα μάτια της, ο 65χρονος ασελγούσε στην 25χρονη που λόγω της νοητικής της κατάστασης δεν μπορούσε να αντιδράσει, έναντι 20 ή 30 ευρώ.

Ο βιασμός της κοπέλας επιβεβαιώθηκε και από την ιατροδικαστική εξέταση που έγινε στο νοσοκομείο του Πύργου, όπου διαπιστώθηκε ρήξη του παρθενικού υμένα και κακοποίηση παρά φύση και αναμένεται πλέον να αποσταλεί και εγγράφως στο Αστυνομικό Τμήμα Ανδραβίδας, για να συμπληρωθεί η δικογραφία και να αποσταλεί στην εισαγγελέα.

Espressonews.gr