Νεαρή γυναίκα γέννησε μόνη της σε πλατεία της Μυκόνου

Τετάρτη 25 Νοεμβρίου 2009

StumpleUpon DiggIt! Del.icio.us Blinklist Yahoo Furl Technorati Simpy Spurl Reddit Google Twitter FaceBook

Νεαρή γυναίκα, που ήταν έγκυος και δεν το ήξερε, γέννησε μόνη της στην κεντρική πλατεία της Μυκόνου.

Το απίστευτο περιστατικό που σοκάρισε τους κατοίκους του νησιού συνέβη πριν από μερικές μέρες, όταν η 28χρονη Γεωργία, η οποία δεν γνώριζε ότι ήταν έγκυος, είχε βγει βόλτα στα κοσμοπολίτικα σοκάκια του νησιού. Ξαφνικά όμως την έπιασαν οι πόνοι, κάθισε σε ένα παγκάκι στην κεντρική πλατεία της Μυκόνου και χωρίς καμιά ιατρική βοήθεια έφερε στον κόσμο το παιδί της.

Η γυναίκα τους τελευταίους εννέα μήνες έπαιρνε συνεχώς βάρος, αλλά δεν ανησυχούσε ιδιαίτερα, καθώς πίστευε ότι ήταν κάτι φυσιολογικό και ότι δεν οφειλόταν σε εγκυμοσύνη. Μάλιστα, όπως ανέφερε η ίδια, είχε υποβληθεί και σε ιατρικές εξετάσεις πριν από αρκετούς μήνες, από τις οποίες δεν είχε διαπιστωθεί η εγκυμοσύνη της.

Οταν οι πόνοι άρχισαν να γίνονται αφόρητοι, κατάφερε και κάθισε σε ένα παγκάκι στην κεντρική πλατεία της Μυκόνου, όπου και έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι με τη βοήθεια περαστικών που δεν πίστευαν στα μάτια τους.

Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο, το οποίο παρέλαβε μητέρα και γιο και τους μετέφερε στο Κέντρο Υγείας του νησιού, όπου οι γιατροί διαπίστωσαν ότι ήταν καλά στην υγεία τους.

Σε δηλώσεις της η νεαρή γυναίκα ευχαρίστησε τον Θεό για το «δώρο» που της χάρισε και όλους όσοι βρέθηκαν στο πλευρό της εκείνες τις δύσκολες ώρες που κατάφεραν να κρατήσουν την ψυχραιμία τους και να την ξεγεννήσουν.

Πηγή