Βίασε μάνα και κόρη υπό την απειλή κατσαβιδιού

Τρίτη 27 Οκτωβρίου 2009

StumpleUpon DiggIt! Del.icio.us Blinklist Yahoo Furl Technorati Simpy Spurl Reddit Google Twitter FaceBook

«Μαμά, άλλος ένας άνθρωπος πονάει σήμερα... ». Τα λόγια της 17χρονης κόρης της που μαζί με την ίδια έπεσαν θύματα βιασμού ενός άγνωστου άνδρα που τις απειλούσε με ένα κατσαβίδι μετέφερε η μητέρα της κοπέλας στους δικαστές που πέντε χρόνια μετά την αποτρόπαιη πράξη του έκριναν ένοχο τον κατηγορούμενο. Η περιγραφή της μάνας και τα αποδεικτικά στοιχεία δεν άφησαν καμία αμφιβολία στους δικαστές του Μεικτού Ορκωτού Εφετείου Αθηνών που ομόφωνα καταδίκασαν σε κάθειρξη 32 ετών (σ.σ.: κατά συγχώνευση 25) τον κατηγορούμενο, Αλβανό υπήκοο, χωρίς να του αναγνωρίσουν κανένα ελαφρυντικό για το διπλό έγκλημά του.

Οι δικαστές άκουσαν συγκλονισμένοι τη μαρτυρία της γυναίκας που ήταν υποχρεωμένη για άλλη μια φορά να περιγράψει στο ακροατήριο όσα εδώ και πέντε χρόνια σημάδεψαν τη ζωή της και κυρίως τη ζωή της κόρης της.

«Ήρθε δίπλα στο παιδί και του έβαλε το κατσαβίδι στην κοιλιά. Πίστεψα ότι ήταν ληστεία και του είπα "Πάρε την τσάντα και άσε το παιδί μου. Μην το πειράξεις". Η μικρή με κοίταγε στα μάτια κι εγώ δεν μπορούσα να κάνω τίποτε για το παιδί μου. Ήταν αποφασισμένος. Με έπιασε από τα μαλλιά και μας πήγε σε μια οικοδομή. Άρχισε να με χτυπάει. "Θα σε βιάσω" μου είπε. Τον παρακαλούσα "Όχι μπροστά στο παιδί". Ξεκίνησε ο βιασμός."Δες, έλεγε στο παιδί". "Μην κάνεις κίνηση, την πέταξα από κάτω". Δεν θα το ξεχάσω ποτέ. Με έδεσε σε κάτι σίδερα με μια μπαλαντέζα που είχε ρεύμα. Κατάλαβα ότι χάνω το παιχνίδι, θα μου πάρει το παιδί. Λθηκα με τα δόντια, αλλά δεν ήξερα πού είχε πάει την κόρη μου. Έψαχνα στα δωμάτια της οικοδομής. Όταν τον βρήκα είχε μια φανέλα στο λαιμό γεμάτη αίματα. Και το παιδί μου ήταν μέσα στα αίματα. Ο χρόνος για μένα είχε χαθεί....», είπε η μητέρα εξιστορώντας τον εφιάλτη.

Ο κατηγορούμενος απολογούμενος όχι μόνο αρνήθηκε τις πράξεις του, αλλά ισχυρίστηκε ότι με τη μητέρα γνωρίζονταν και πως ό,τι συνέβη έγινε με τη θέλησή της. «Ακόμη και τώρα με την απολογία του πλήγωσε τα θύματά του» αντέτεινε αγορεύοντας ο εισαγγελέας κ. Εμμ. Ρασιδάκης ζητώντας την ενοχή του κατηγορουμένου, η οποία λίγη ώρα αργότερα σφραγίστηκε με την ετυμηγορία του δικαστηρίου.

madata

2 σχόλια:

giochris είπε...

θανατος.μονο αυτη η ποινη του ταιριαζει.

Μαρία.... είπε...

Με το να τον θανατώσουν χάρη θα του κάνουν! Αργά και βασανιστικά μαρτύρια για να παρακαλάει να πεθάνει και λυτρωμό να μην έχει...
Αλλά μην στεναχωριέσται...έχει η φυλακή κάτι καλόπαιδα που έχουν το δικό τους νόμο για κάτι παράσιτα σαν αυτόν...