Κρατούσε φυλακισμένες για 20 χρόνια κόρη και σύζυγο

Τρίτη 27 Οκτωβρίου 2009

StumpleUpon DiggIt! Del.icio.us Blinklist Yahoo Furl Technorati Simpy Spurl Reddit Google Twitter FaceBook

Για περισσότερα από 22χρόνια κρατούσε φυλακισμένες ένας 70χρονος Αλβανός τις δύο του κόρες. Οι δύο γυναίκες, που σήμερα είναι 38 και 47 ετών, βρίσκονταν κλειδωμένες μέσα σε ένα μικρό δωμάτιο και αλυσοδεμένες από τα χέρια και τα πόδια.

Όταν ζητήθηκε από τον πατέρα να εξηγήσει το λόγο για τον οποίο κρατούσε ομήρους τα ίδια του τα παιδιά, αρκέστηκε στο γεγονός πως δεν μπορούσε να συνεννοηθεί μαζί τους, γιατί από μικρές είχαν "διανοητικά προβλήματα και άσχημη συμπεριφορά".

"Ήταν και οι δύο άρρωστες και τις κρατούσα με αλυσίδες για να τις εμποδίσω από το να φύγουν. Τους έδινα φαγητό και τις έκανα μπάνιο αλλά δεν είχα χρόνο να τις προσέχω για να μην φύγουν", δήλωσε ο Αλβανός στα τοπικά Μέσα.

Οι κοπέλες ζούσαν σε ένα μικρό δωμάτιο, μέσα στο οποίο υπήρχε μόνο μία μοκέτα στο πάτωμα. Τα μέσα ενημέρωσης μετέδωσαν ακόμη, ότι η μεγαλύτερη αδελφή ήταν δεμένη από το αριστερό της πόδι με αλυσίδα, ενώ η μικρότερη αδελφή είχε τα δύο της χέρια δεμένα με αλυσίδες.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η μεγαλύτερη κόρη είχε νοσηλευτεί για επτά χρόνια σε ψυχιατρικό ίδρυμα όταν ήταν 16 ετών. Μόλις έλαβε εξιτήριο από το ίδρυμα, ο πατέρας της την έκλεισε μαζί με την μικρότερη αδελφή της μέσα στο δωμάτιο-φυλακή.

Τώρα, οι δύο γυναίκες έχουν εισαχθεί σε νοσοκομείο, ενώ δεν έχει γίνει γνωστό αν ο πατέρας θα αντιμετωπίσει κατηγορίες.

Πριν από μερικά χρόνια μία παρόμοια υπόθεση είχε δει το φως της δημοσιότητας στην Αλβανία, όταν ένας 26χρονος άνδρας είχε βρεθεί δεμένος μέσα σε σκυλόσπιτο, όπου και κρατείτο για τρία χρόνια.

madata

1 σχόλια:

Μαρία.... είπε...

Τι άλλο θα ακούσουμε παναγίτσα μου....