Δύο μαθήτριες λήστεψαν 14χρονη με μαχαίρι!

Σάββατο 10 Οκτωβρίου 2009

StumpleUpon DiggIt! Del.icio.us Blinklist Yahoo Furl Technorati Simpy Spurl Reddit Google Twitter FaceBook

Σοκ στην Πάτρα από την αποκάλυψη ότι δύο μαθήτριες λήστεψαν μια 14χρονη με την απειλή μαχαιριού! Οι δύο μαθήτριες, ηλικίας 18 και 16 ετών, στρίμωξαν στη γωνία τη μικρότερη, της έβαλαν το μαχαίρι στο λαιμό και κατάφεραν να της αποσπάσουν το κινητό της τηλέφωνο και 10 ευρώ που είχε πάνω της. Ωστόσο, κίνητρό τους δεν φαίνεται να ήταν τα χρήματα της 14χρονης αλλά το να αποδείξουν στους φίλους τους ότι δεν δείλιαζαν να κάνουν τη ληστεία και ότι είναι αποφασισμένες για όλα!

Η ληστεία, εξάλλου, φέρεται να έγινε ύστερα από παρότρυνση των αγοριών της παρέας με τα οποία το τελευταίο διάστημα οι δύο κοπέλες είχαν συνδεθεί. Σύμφωνα με την Αστυνομική Διεύθυνση Αχαΐας, το περιστατικό σημειώθηκε βραδινές ώρες και λίγα μέτρα μακριά από σχολικό συγκρότημα. Η 14χρονη σε κατάσταση σοκ έσπευσε να ενημερώσει τους γονείς της για το περιστατικό, αλλά παρά τις αναζητήσεις δεν κατέστη δυνατός ο εντοπισμός των δύο μαθητριών.

Την επομένη το βράδυ το θύμα εντόπισε τις δύο κοπέλες που την είχαν ληστέψει στην πλατεία Κύπρου, μερικά μέτρα από το σημείο που είχε δεχτεί την επίθεση και ενημέρωσε τους γονείς της. Τότε ειδοποιήθηκε η αστυνομία και οι ανήλικες λησταρχίνες συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν στην Ασφάλεια. Το θύμα της ληστείας αναγνώρισε τις δύο μαθήτριες και περιέγραψε τον τρόπο που της επιτέθηκαν με το μαχαίρι. Οι συλληφθείσες είναι Ελληνίδες και από την έρευνα που έκαναν αστυνομικοί της Ασφάλειας προέκυψε ότι το τελευταίο διάστημα είχαν παρεισφρήσει σε παρέα αγοριών στην περιοχή. Οι αρχές αναζητούν ήδη δύο νεαρούς που φέρεται να ζήτησαν από τις δύο κοπέλες να ληστέψουν την ανήλικη.

(Πηγή)