Πώς έσωσα τη 10χρονη από τον σάτυρο

Παρασκευή 30 Οκτωβρίου 2009

StumpleUpon DiggIt! Del.icio.us Blinklist Yahoo Furl Technorati Simpy Spurl Reddit Google Twitter FaceBook

Η ιστορία αποπλάνησης 10χρονης από 80χρονο στη Χαλκίδα πριν από έξι μέρες έχει συγκλονίσει και ανατριχιάσει την κοινή γνώμη της περιοχής και όχι μόνο. Χθες, με αποκάλυψη του Evianews, βγήκε στην επιφάνεια και το βίντεο που σοκάρει, με τον οικογενειακό φίλο της 10χρονης από τη Χαλκίδα να διηγείται λεπτό προς λεπτό το συμβάν και τον τρόπο με τον οποίο έσωσε τη μικρή από τον 80χρονο σάτυρο που προσπάθησε να την αποπλανήσει παρασύροντάς την σε ερημικό σημείο έξω από τη Χαλκίδα με το αυτοκίνητό του.

«Είχαμε πάει να ψωνίσουμε και όπως βγήκαμε από το μαγαζί είδα τη μικρή να είναι στο αυτοκίνητο. Αναρωτήθηκα τι θέλει η μικρή με τον ηλικιωμένο» λέει ο ίδιος. Οπως είναι φυσικό, το περιστατικό τού κίνησε την περιέργεια και ακολούθησε με τη μηχανή του το αυτοκίνητο του 80χρονου. Λέει πως πήγανε πολύ μακριά, τουλάχιστον μισή ώρα απόσταση και ο δρόμος ήταν δύσβατος και κακοτράχαλος. Κάποια στιγμή τούς χάσανε, όμως λίγο αργότερα βρήκαν σταματημένο το όχημα του αρρωστημένου σάτυρου. Κατέβηκε από το μηχανάκι, πλησίασε το αυτοκίνητο και βούτηξε στην αγκαλιά του τη μικρή που, όπως είναι φυσικό, είχε βάλει τα κλάματα καθώς ήταν τρομοκρατημένη και δεν καταλάβαινε τι συνέβαινε.

«Τον ρώτησα τι θέλει εδώ με τη μικρή και τι κάνει κι αυτός έφυγε», λέει ο οικογενειακός φίλος, που δεν το ’βαλε κάτω και ακολούθησε πάλι το αυτοκίνητο έχοντας ήδη καλέσει την αστυνομία, που εμφανίστηκε στο σημείο και συνέλαβε τον ηλικιωμένο. Από τις αστυνομικές αρχές της περιοχής εξετάζεται αν ο 80χρονος έχει διαπράξει παρόμοιες αρρωστημένες ενέργειες και στο παρελθόν.

Πηγή & Φωτογραφία: www.espressonews.gr