Σοκ! Κακοποίησε σεξουαλικά 100 μαθητές της

Τρίτη, 13 Οκτωβρίου 2009

StumpleUpon DiggIt! Del.icio.us Blinklist Yahoo Furl Technorati Simpy Spurl Reddit Google Twitter FaceBook

Σοκ σε ολόκληρη τη Βρετανία προκάλεσε μια κατά τα άλλα ευυπόληπτη δασκάλα όταν αποδείχτηκε πως κατά το παρελθόν είχε παρενοχλήσει ή κακοποιήσει σεξουαλικά περισσότερους από εκατό ανήλικους μαθητές της!

Η 46χρονη Κάρολ Κλαρκ κατά τη διάρκεια της κατάθεσής της στις αρχές ομολόγησε τις πράξεις της, λέγοντας πως τα τελευταία δεκαεφτά χρόνια έκανε επιθέσεις συστηματικά σε μικρά αγόρια και κορίτσια ηλικίας τεσσάρων έως επτά ετών, όταν αυτά πήγαιναν στις τουαλέτες του σχολείου. Αν και ο ακριβής αριθμός των περιστατικών σεξουαλικής επίθεσης που έκανε η κατηγορουμένη παραμένει ασαφής, οι αρχές που διερευνούν την υπόθεση έχουν κάνει δεκτό τον ισχυρισμό της Κλαρκ πως είναι περίπου εκατό.

«Οι περιπτώσεις παιδόφιλων σαν κι αυτή της Κλαρκ είναι πραγματικά πολύ σπάνιες» δήλωσε στα βρετανικά μέσα ενημέρωσης ο επικεφαλής των ερευνών, ντετέκτιβ Στιούαρτ Γουότσον, προσθέτοντας πως «μόνο στο 5-10% των υποθέσεων παιδοφιλίας οι θύτες είναι γυναίκες».

Πάντως, αν οι επιθέσεις της Κλαρκ εναντίον των μικρών παιδιών χρονολογούνται γύρω στα 1992, η ίδια παρέμενε ασύλληπτη μέχρι τον περασμένο Ιανουάριο. Κρίθηκε προφυλακιστέα και η δίκη της αναμένεται να ξεκινήσει στις 14 Δεκεμβρίου. Εάν κριθεί ένοχη, όπως δείχνουν τουλάχιστον όλα τα στοιχεία, θα τιμωρηθεί με ποινή πολυετούς φυλάκισης.

(Πηγή madata)