Έγραψε στο Facebook ότι είναι ανύπαντρη και τη σκότωσε ο άντρας της

Τετάρτη 2 Σεπτεμβρίου 2009

StumpleUpon DiggIt! Del.icio.us Blinklist Yahoo Furl Technorati Simpy Spurl Reddit Google Twitter FaceBook

Μια Ουαλή, μητέρα τεσσάρων παιδιών δολοφονήθηκε από το σύντροφό της, λίγες μέρες αφότου άλλαξε την «προσωπική της κατάσταση» στο Facebook, από «παντρεμένη» σε «ελεύθερη», σύμφωνα με πληροφορίες του δικαστηρίου.

Η 26χρονη Χέιλι Τζόουνς, βρέθηκε νεκρή από το παιδί της, αφού μαχαιρώθηκε μέχρι θανάτου. Σύμφωνα με το δικαστήριο, ο Μπράιαν Λιούις σκότωσε τη σύζυγό του αφού είπε σε φίλους ότι δεν θα άντεχε να τη χάσει από κάποιον άλλο άντρα.

Οι κατήγοροι ισχυρίζονται ότι ο 31χρονος Λιούις, την στραγγάλισε και την μαχαίρωσε στο σπίτι τους στο Φίλιπστοουν στις 12 Μαρτίου. Συγκεκριμένα, ο κατήγορος Μαρκ Έβανς, δήλωσε στο δικαστήριο ότι παρόλο το ζευγάρι δεν ήταν παντρεμένο, ήταν ερωτευμένοι από 13 χρονών και δήλωναν παντρεμένοι. "H Hayley άρχισε να εκθέτει την προσωπική της ζωή και περνούσε αρκετό χρόνο σε ιστοσελίδες και συγκεκριμένα στο Facebook. Ήταν αρκετά μυστικοπαθής σχετικά με αυτό. Απέτρεπε τον Λιούις από τη χρήση της ιστοσελίδας και έκλεινε τον υπολογιστή της. Είναι φανερό ότι αυτό τον δυσανασχέτησε", δήλωσε ο ίδιος. "Στις 2 Μαρτίου, άλλαξε την «Προσωπική κατάσταση» στο λογαριασμό της του Facebook, από «παντρεμένη» σε «ελεύθερη» και ξεκαθάρισε έτσι ότι η σχέση τους είχε τελειώσει".

Στο δικαστήριο, ειπώθηκε ότι ο κ. Λιούις ήταν αφοσιωμένος στην οικογένειά του και φοβόταν ότι η σχέση τους πλησίαζε στο τέλος της, εξαιτίας του χρόνου που η Χέιλι αφιέρωνε στο Internet. Μάρτυρας δήλωσε ότι ο ίδιος είχε απειλήσει τη σύντροφό του λέγοντας ότι καλύτερα να τη σκοτώσει παρά να τη χάσει από άλλον άντρα.

Σύμφωνα με την ως τώρα έκβαση της υπόθεσης, ο κ. Λιούις επιτέθηκε στη σύντροφό του με μαχαίρι όταν η ίδια κοιμόταν και στη συνέχεια κάλεσε την αστυνομία και έφυγε, αφήνοντας τα τέσσερα παιδιά του να βρουν νεκρή τη μητέρα τους. Στη συνέχεια παραδόθηκε στην αστυνομία.

(Πηγή enet.gr)