Ασελγούσε σε βάρος της ανήλικης κόρης της συντρόφου του και δύο φίλων της

Παρασκευή, 4 Σεπτεμβρίου 2009

StumpleUpon DiggIt! Del.icio.us Blinklist Yahoo Furl Technorati Simpy Spurl Reddit Google Twitter FaceBook

Συγκλονίζει ιστορία, που αποκαλύφθηκε στην Νίκαια. Ένας 60χρονος για περισσότερο από έναν χρόνο ασελγούσε σε βάρος της 15χρονης κόρης της συντρόφου του, αλλά και σε βάρος των δύο φίλων του κοριτσιού.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά μέχρι στιγμής από την Αστυνομία, ο 60χρονος, ο οποίος διατηρεί επιχείρηση στη Λαχαναγορά, διατηρούσε για χρόνια δεσμό με μια 34χρονη, η οποία είχε μια κόρη 15 ετών.

Καθημερινά, η μητέρα έστελνε την ανήλικη είτε στο κατάστημα είτε στο σπίτι όπου διέμενε ο 60χρονος, για να του πάει φαγητό. Εκεί ο ηλικιωμένος άνδρας τον τελευταίο χρόνο ασελγούσε σε βάρος της ανήλικης, στην οποία έδινε ως αντάλλαγμα χρήματα για να μην αποκαλύψει στη μητέρα της το τι συνέβαινε.

Τους τελευταίους οκτώ μήνες, η 15χρονη, σύμφωνα με την επιθυμία του 60χρονου, τον έφερε σε επαφή και μια συνομήλικη φίλη της, στην οποία και πάλι ασελγούσε και της οποίας «έκλεινε το στόμα» δίνοντάς της κάρτες κινητής τηλεφωνίας ανανέωσης χρόνου ομιλίας.

Ο ηλικιωμένος άνδρας, όμως, δεν σταμάτησε εκεί. Την περασμένη εβδομάδα κάλεσε τα κορίτσια να φέρουν μια ακόμη φίλη τους, 14 ετών, σε βάρος της οποίας ασέλγησε και στην οποία έδωσε ως «δώρο» το κινητό του τηλέφωνο.

Μετά κι από αυτή την τελευταία του πράξη ακολούθησε καταγγελία στην Ασφάλεια και συνελήφθη, ενώ αναμένεται να οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πειραιά.

(Πηγή zougla.gr)