Γνωστός πανελίστας συνελήφθη για διακίνηση πορνογραφικού υλικού

Τρίτη 22 Σεπτεμβρίου 2009

StumpleUpon DiggIt! Del.icio.us Blinklist Yahoo Furl Technorati Simpy Spurl Reddit Google Twitter FaceBook

H πολυσχιδής δράση του εκρηκτικού πανελίστα της τηλεόρασης και φιλοξενούμενου γνωστών τηλεοπτικών εκπομπών ανακόπηκε αιφνιδιαστικά την Κυριακή το βράδυ, σε ένα Internet καφέ στο Μαρούσι. Την ώρα που ο 33χρονος χ ξεφύλλιζε και επεδείκνυε με ιαχές σε νεαρούς θαμώνες του καταστήματος φωτογραφικά άλμπουμ με σκληρό πορνό, στο οποίο συμμετείχαν νεαρά κορίτσια και αγόρια, υποψιασμένος πολίτης ειδοποιούσε την Αμεσο Δράση για τα κατορθώματά του.

Ο χ συνελήφθη μετά από λίγα λεπτά και οδηγήθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Αμαρουσίου προκειμένου να δώσει λόγο για την «περίεργη» συμπεριφορά του. Τι είχε γίνει; Κανείς δεν μπορεί να καταλάβει ακόμα με σιγουριά.

Σύμφωνα με την αστυνομία, ο 33χρονος, που δηλώνει «δημοσιογράφος» και ανταποκριτής γερμανικής εφημερίδας στην Αθήνα (!), το τελευταίο διάστημα είχε αλλοπρόσαλλες «αναλαμπές». Το βράδυ της Κυριακής κρατώντας ένα ογκώδες άλμπουμ και ροζ φωτοτυπίες μπήκε στο Internet cafe. Μάζεψε κόσμο και άρχισε να του δείχνει σκληρές σεξουαλικές περιπτύξεις. Παράλληλα, επαιρόταν για ένα βιβλίο με σκηνές Κάμα Σούτρα που ετοίμαζε να εκδώσει και αναμενόταν να γίνει ανάρπαστο. Θαμώνας του καφέ νόμισε ότι οι κοπέλες που εικονίζονταν στο πορνογραφικό άλμπουμ ήταν ανήλικες και ειδοποίησε την Αμεσο Δράση.

Την ίδια ώρα, η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αμαρουσίου ενημέρωνε για καλό και για κακό τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος. Στα χέρια του «δημοσιογράφου» βρέθηκαν δύο ντοσιέ με υλικό ακατάλληλο για άτομα κάτω των 17 ετών και ένα κινητό τηλέφωνο. Τέσσερις άντρες του Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, κατόπιν εισαγγελικής παραγγελίας, έκαναν φύλλο και φτερό το σπίτι του και τον ηλεκτρονικό του υπολογιστή, όμως εκτός από υλικό πορνό με ενηλίκους, δεν βρέθηκε τίποτα άλλο επιλήψιμο. Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον εισαγγελέα για την πλημμεληματική κατηγορία περί ασέμνων και αφέθηκε ελεύθερος, αφού δεν προέκυψε εναντίον του κανένα πρόσθετο επιβαρυντικό στοιχείο.

Ο χ με τη συμμετοχή του σε cult τηλεοπτικές εκπομπές εδώ και καιρό προσπαθούσε να γίνει αναγνωρίσιμη φιγούρα. Στην πορεία για τη δόξα όμως κάπου φαίνεται πως «λοξοδρόμησε», όπως είπαν παλιοί του «συνεργάτες» στην «Espresso».

(Πηγή madata)