Δεν την άφηναν να παντρευτεί και τους δολοφόνησε!

Δευτέρα, 21 Σεπτεμβρίου 2009

StumpleUpon DiggIt! Del.icio.us Blinklist Yahoo Furl Technorati Simpy Spurl Reddit Google Twitter FaceBook


Ολόκληρη την οικογένειά της δολοφόνησε μία 19χρονη στην Ινδία, επειδή δεν της επέτρεπαν να παντρευτεί τον εκλεκτό της καρδιάς της. Η έφηβη σκότωσε συνολικά επτά άτομα, μεταξύ των οποίων και τους γονείς της, και συνελήφθη μαζί με το σύντροφό της το Σάββατο, σε χωριό που βρίσκονταν περίπου 90 χιλιόμετρα βορειοδυτικά από το Νέο Δελχί

Τα πτώματα των θυμάτων είχαν εντοπιστεί στο σπίτι της οικογένειας την Τρίτη το πρωί. Σύμφωνα με την αστυνομία, η κοπέλα προμηθεύτηκε από το αγόρι κάποιου είδους δηλητήριο και το ανακάτεψε στο φαγητό που σέρβιρε στην οικογένειά της. Όταν τα θύματα έχασαν τις αισθήσεις τους, φώναξε τον φίλο της και μαζί στραγγάλισαν τους γονείς, τη γιαγιά, τον αδερφό και τρία ξαδέρφια της.

Σύμφωνα με την αστυνομία, οι δύο νέοι διέπραξαν το έγκλημα επειδή πίστευαν ότι οι οικογένειές τους δεν θα τους επέτρεπαν ποτέ να παντρευτούν, καθώς ανήκουν στην ίδια φυλή. Οι γάμοι μεταξύ ατόμων που ανήκουν στην ίδια φυλή απαγορεύονται αυστηρά σε αυτή την περιοχή της Ινδίας, όπου σημειώνονται πολλοί φόνοι στο όνομα της οικογενειακής τιμής.

(Πηγή toprixtiri.blogspot)