Ο 7χρονος Χρήστος το είχε ξανασκάσει

Τετάρτη 9 Σεπτεμβρίου 2009

StumpleUpon DiggIt! Del.icio.us Blinklist Yahoo Furl Technorati Simpy Spurl Reddit Google Twitter FaceBook

Εντονο προβληματισμό προκαλεί στους αστυνομικούς της Ασφάλειας η υπόθεση του 7χρονου Χρήστου από τη Νέα Μάκρη. Παρ’ ότι η υπόθεσή του είχε αίσιο τέλος μετά τον εντοπισμό του, λίγο πριν από τα μεσάνυχτα από πυροσβέστες στην περιοχή Προφήτης Ηλίας, στην Ανατολή της Νέας Μάκρης, ερωτήματα προκάλεσε η διαπίστωση πως ο μικρός Τομ Σόγερ το είχε ξανασκάσει στο παρελθόν.

Πριν από λίγο καιρό, ο μικρούλης... εξερευνητής είχε εξαφανιστεί ξανά και μάλιστα για πολύ μεγαλύτερο διάστημα των δώδεκα ωρών που χάθηκε αυτή τη φορά. Τότε είχε βρεθεί σχεδόν δύο εικοσιτετράωρα αργότερα να περπατά μόνος του σε δρόμο της περιοχής… Μενιδίου! Οπως είχε πει, είχε φύγει από τη Νέα Μάκρη με λεωφορείο και με άλλο λεωφορείο κατέληξε στην άλλη άκρη της Αττικής, χωρίς κανένας από τους οδηγούς και τους επιβάτες να δείξει το παραμικρό ενδιαφέρον για το τι κάνει μόνο του ένα ασυνόδευτο παιδάκι και για πού ταξιδεύει.

Μετά τη διαπίστωση αυτή, οι αστυνομικοί σε συνεργασία με την εισαγγελία ανηλίκων, όπως βέβαια και με τους γιατρούς του νοσοκομείο Παίδων στο οποίο έχει μεταφερθεί για προληπτικούς λόγους, εκτός από τη διάθεση στο πλευρό του έμπειρης ψυχολόγου για να μπορέσει να στηριχτεί ο μικρούλης έχουν ζητήσει και τη διενέργεια ιατροδικαστικής εξέτασης, ώστε να αποκλειστεί η οποιαδήποτε πιθανότητα κακοποίησης του

(Πηγή madata)