Σκότωσαν μητέρα και τα δύο παιδιά με ακόντια

Πέμπτη 13 Αυγούστου 2009

StumpleUpon DiggIt! Del.icio.us Blinklist Yahoo Furl Technorati Simpy Spurl Reddit Google Twitter FaceBook

Ένα μακάβριο έγκλημα αναστάτωσε την κοινωνία του Ισημερινού.

Μια γυναίκα και τα δυο της παιδιά, ηλικίας 6 και 12 ετών, δολοφονήθηκαν στην κοινότητα Λος Ρέγιες στο τμήμα της Αμαζονίας που βρίσκεται στον Ισημερινό, με μεγάλα ακόντια, μήκους σχεδόν τριών μέτρων, που βρέθηκαν να εξέχουν από τις σορούς τους.

Η αστυνομία ανακοίνωσε χθες Τετάρτη ότι δεν έχει κανένα στοιχείο σχετικά με τα κίνητρα και το δράστη ή τους δράστες της τριπλής δολοφονίας, που έγινε την Τρίτη.

Σύμφωνα με μαρτυρίες, η γυναίκα βγήκε με τα δύο μεγαλύτερα παιδιά της για να πάει να τα εγγράψει στο σχολείο. Άφησε το τρίτο της παιδί, ένα βρέφος 6 μηνών, στο σπίτι. Το μωρό αγνοείτο χθες.

Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες εγχώριων ΜΜΕ φέρουν ενεχόμενους στην δολοφονία ιθαγενείς της φυλής Tagaeri. Οι Tagaeri ζουν στην επαρχία Ορεγιάνα, όπου σημειώθηκε και το τριπλό φονικό, και δεν έχουν καμιά επαφή με τον δυτικό πολιτισμό.

Ο σύζυγος και πατέρας των θυμάτων, σε δηλώσεις του, απαίτησε να γίνει έρευνα για τους φόνους, προσθέτοντας ότι δεν έχει ιδέα γιατί έγιναν, και επίσης απαίτησε να βρεθεί το βρέφος.

(Πηγή madata.gr)