Η φρικιαστική ιστορία που συγκλονίζει τα Γρεβενά

Δευτέρα 20 Ιουλίου 2009

StumpleUpon DiggIt! Del.icio.us Blinklist Yahoo Furl Technorati Simpy Spurl Reddit Google Twitter FaceBook


Συγκλονίζει η ιστορία στα Γρεβενά αφού έναν χρόνο μετά τη δήλωσή του ως αγνοούμενου, αποδείχθηκε ότι δολοφονήθηκε στις 16/7/2008 από τη σύζυγό του, η οποία μάλιστα μετέφερε και έκρυψε το πτώμα του (δύο φορές), με τη βοήθεια των παιδιών τους...Οι δύο είχαν λογομαχία και μεθυσμένος 57χρονος απείλησε τον γιο του, 18 ετών και την κόρη του, 20, με ένα τσεκούρι και είπε στην γυναίκα και στα παιδιά του:

"Σήμερα ή θα με σκοτώσετε ή θα σας σκοτώσω".

Τότε η σύζυγος τον χτύπησε με τον ξύλο το κεφάλι και τον άφησε αναίσθητο. Στην συνέχεια μαζί με τα παιδιά της τον έδεσαν για ...

να τον ακινητοποιήσουν έτσι ώστε όταν ξυπνούσε να μην τους έκανε κακό.
Όλο το βράδυ η μητέρα και τα παιδιά συζητούσαν τι έπρεπε να κάνουν. Και τότε η σύζυγος σηκώθηκε και τον χτύπησε πάλι στο κεφάλι μέχρι που τον σκότωσε.
Συνεννοήθηκαν να τον βάλουν σε σακούλα και μετέφεραν το πτώμα σε παραποτάμια περιοχή της Δήμητρας, όπου και το έθαψαν και η σύζυγος μετέβη στο αστυνομικό τμήμα Γρεβενών και δήλωσε ότι ο άνδρας της αγνοείται από τις 16 του μηνός
Νωρίτερα είχαν απευθυνθεί στην Αγγελική Νικολούλη για να δηλώσουν εξαφάνιση ενώ αργότερα εξαφανίστηκαν. Όμως έκαναν το λάθος να επιστρέψουν στην Ελλάδα και οι αρχές ζήτησαν και πάλι καταθέσεις με αποτέλεσμα να ομολογήσουν παιδιά και σύζυγος.

(Πηγή: troktiko)