Άλλος ένα "άγγελος" που ζει στη δυστυχία

Δευτέρα 27 Ιουλίου 2009

StumpleUpon DiggIt! Del.icio.us Blinklist Yahoo Furl Technorati Simpy Spurl Reddit Google Twitter FaceBook

Λίγες ημέρες μετά το θάνατο της Φάρα Φόσετ έρχεται στο φως η δυστυχία μέσα στην οποία ζει μια ακόμη «Αγγελος του Τσάρλι», η Κέιτ Τζάκσον.

Η άλλοτε εντυπωσιακή μελαχρινή κοπέλα, που προκαλούσε αναστάτωση στον αντρικό πληθυσμό με κάθε της εμφάνιση στη μικρή οθόνη, είναι σήμερα μια 60χρονη, εξαιρετικά αδύναμη γυναίκα, που ζει μέσα στη βρομιά και την εξαθλίωση.

Το σπίτι της στη Σάντα Μόνικα της Καλιφόρνιας, όπου κατοικεί μαζί με τον 13χρονο γιο της Τσαρλς Τέιλορ, είναι γεμάτο ακαθαρσίες ποντικιών, μουχλιασμένα φαγητά, εκατοντάδες σκουπίδια και άχρηστα αντικείμενα, αλλά και δεκάδες κουτιά με χάπια.

«Είχε τόση σαβούρα εκεί μέσα που έπρεπε να πετάξουμε πράγματα για να μπορέσουμε να περπατήσουμε μέσα στο σπίτι» αποκαλύπτει ο Ντέιβιντ Αντζελότι, υπάλληλος μεταφοράς σκουπιδιών, που προσελήφθη από την προσωπική βοηθό της Τζάκσον στις 18 Ιουνίου, για να καθαρίσει το σπίτι της ηθοποιού. Οπως αποκαλύπτει ο Αντζελότι όμως, περισσότερο σοκαρίστηκε από τη συμπεριφορά της Τζάκσον, παρά από το χαμό που γινόταν στο σπίτι της. «Ηταν σαν χαμένη, επαναλάμβανε συνεχώς τα ίδια πράγματα και δεν μπορούσαμε να καταλάβουμε τι έλεγε» είπε, δηλώνοντας παράλληλα ότι η 60χρονη ηθοποιός ζήτησε κάποια στιγμή από το συνεργείο παυσίπονα Vicodin. «Τη λυπήθηκα. Κάποια στιγμή την πήρε ο ύπνος ενώ κοιτούσε τι περιέχει μια κούτα» εξηγεί.

(Πηγή)