Τα ψέμματα των γυναικών

Τετάρτη 15 Ιουλίου 2009

StumpleUpon DiggIt! Del.icio.us Blinklist Yahoo Furl Technorati Simpy Spurl Reddit Google Twitter FaceBook

Οι γυναίκες έχουν γενικά την τάση να κρύβουν πράγματα από τους συντρόφους τους, που δεν έχουν να κάνουν...απαραίτητα με το πόσοι τις έχουν δει έτσι όπως τις γέννησε η μάνα τους αλλά με απλά καθημερινά πράγματα για τα οποία όμως οι άντρες μπορεί να κάνουν επανάσταση.

Φυσικά και θα σου δώσω ορισμένα παραδείγματα για να καταλάβεις τι εννοώ. Ό,τι και να αγοράζει μία γυναίκα, στοιχίζει περίπου 20% παραπάνω από την τιμή που θα πει στο σύντροφό της. Και γιατί να μην το κάνει; Ακόμα κι από τα καλάθια να πάει να ψωνίσει κάποια πάλι, εκείνος θα γκρινιάξει ότι ξοδεύει. Το βασικό πρόβλημα μάλλον είναι ότι μία γυναίκα ψωνίζει ακατάπαυστα, ενώ ένας άντρας μία φορά, αλλά ουσιαστικά χαλάνε το ίδιο ποσό.

Ναι, παρόλο που δεν το παραδέχονται, και οι γυναίκες σκέφτονται το sex το ίδιο συχνά με ένα αρσενικό. Γιατί δεν το λένε; Γιατί εκείνες είναι «νυμφομανείς», ενώ εκείνοι «απολύτως σεξουαλικά υγιείς».

Οι πρώην σύντροφοί τους δεν ήταν τόσο κακοί στο κρεβάτι, όσο αφήνουν τον νυν να πιστεύει. Πόσο μυαλό χρειάζεται για να σκεφτεί ότι και στον επόμενο τα ίδια θα λένε;
Κάθε γυναίκα που σέβεται τον εαυτό της θέλει ο άντρας να τη ζηλεύει στα όρια της λογικής και όχι της ασφυξίας. Aσχετα, αν πολλές φορές λένε «δεν υπάρχει λόγος να ζηλεύεις», όλοι ξέρουμε ότι υπάρχει.

Εννοείται ότι φαντασιώνεται ότι δίπλα της στο κρεβάτι είναι ο Σάκης Ρουβάς, με τους κοιλιακούς φέτες, αντί για τον Σάκη τον υδραυλικό, με το... τριχοκάδενο στο λαιμό!
Ναι, κατά τη διάρκεια του καφέ, του τηλεφώνου, των sms με τις φίλες της για αυτόν συζητάνε, είτε λένε τα θετικά του, είτε τα αρνητικά.

πηγή eportal.gr

1 σχόλια:

Δεν είμαστε όλες οι γυναίκες το ίδιο. Έχω μέσα στο κεφάλι μου αυτό: Ο ΚΛΕΦΤΗΣ ΚΑΙ Ο ΨΕΥΤΗΣ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΧΡΟΝΟ ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ! Την καλημέρα μου!