Δίχρονη έσωσε τη μητέρα της «αντιγράφοντας» κινούμενα σχέδια

Πέμπτη 16 Ιουλίου 2009

StumpleUpon DiggIt! Del.icio.us Blinklist Yahoo Furl Technorati Simpy Spurl Reddit Google Twitter FaceBook

Δεν έχασε την ψυχραιμία της και κάλεσε τις Πρώτες Βοήθειες η δίχρονη Isabelle, κόρη της 34χρονης Joanne Keeling, όταν είδε τη μητέρα της να σωριάζεται στο έδαφος ύστερα από αλλεργικό σοκ, ενώ κατάφερε ακόμα και να δώσει σωστές πληροφορίες για το όνομα, τη διεύθυνση και το τηλέφωνο της μητέρας της.

Όταν κατάλαβε ότι θα έπεφτε σε αλλεργικό σοκ και πριν λιποθυμήσει, η Joanne Keeling έκανε στον εαυτό της ένεση αδρεναλίνης, αλλά δεν ήταν αρκετή.

Εκείνη τη στιγμή και με όσες δυνάμεις τις είχαν απομείνει, ζήτησε από την δίχρονη Isabelle να της δώσει το τηλέφωνο γιατί όπως της είπε (για να μην την τρομάξει): «Η μανούλα δεν αισθάνεται καλά».

Η Isabelle πήγε στο τηλέφωνο, αλλά αντί να της το δώσει άρχισε να μιλάει με κάποιον. Η 34χρονη αρχικά νόμιζε πως η κόρη της έπαιζε και σκέφτηκε ότι δεν θα τα κατάφερνε.

Μέσα στη ζάλη της όμως, άκουσε πως η Isabelle μιλούσε με το Κέντρο Πρώτων Βοηθειών και πως έδινε τη σωστή διεύθυνση στο Bournemouth της Μ. Βρετανίας που κατοικούσαν, για να έρθει βοήθεια.

Το απίστευτο είναι ότι η δίχρονη είχε δει πρόσφατα στην τηλεόραση ένα επεισόδιο από την αγαπημένη της σειρά κινουμένων σχεδίων, «Tweenies», όπου παρακολούθησε τον τρόπο που καλεί κάποιος τις Πρώτες Βοήθειες.
(Πηγή: Zougla)