![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |

«Ο τεμαχισμός των καρότων αυξάνει την ελεύθερη επιφάνειά τους, οπότε όταν βράζουν διαρρέουν στο νερό περισσότερα από τα θρεπτικά συστατικά τους» εξήγησε στο Reuters η Δρ Κίρστεν Μπραντ, επικεφαλής των ερευνητών στο Πανεπιστήμιο του Νιουκάσλ.
Τα ολόκληρα καρότα, αντίθετα, διατηρούν κλειδωμένα μέσα τους τόσο την ουσία φαλκαρινόλη, η οποία έχει αντικαρκινικές ιδιότητες, όσο και τα σάκχαρα που δίνουν γεύση.
πηγή
0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου