Εννιάχρονο αγοράκι πνίγηκε στην πισίνα της καφετέριας ACQUA E SOLE στον Αλιμο

Πέμπτη 18 Ιουνίου 2009

StumpleUpon DiggIt! Del.icio.us Blinklist Yahoo Furl Technorati Simpy Spurl Reddit Google Twitter FaceBook


Ένα αγοράκι εννέα ετών πνίγηκε απόψε στην πισίνα της καφετέριας ACQUA E SOLE στη διασταύρωση Επτανήσου και Καβάφη στον Άλιμο.
Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία που έγιναν γνωστά από την Αστυνομία ο εννιάχρονος είχε πάει στο κατάστημα μαζί με την 15χρονη αδελφή του που τον πρόσεχε για να κάνουν μπάνιο στην πισίνα αλλά ξέφυγε από την προσοχή της και πνίγηκε κάτω από άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες.

Το κατάστημα είχε ναυαγοσώστες οι οποίοι έβγαλαν από το νερό τον ανήλικο και προσπάθησαν να του προσφέρουν τις πρώτες βοήθειες αλλά δεν κατάφεραν να τον επαναφέρουν στη ζωή.

Από την Αστυνομία συνελήφθησαν ο ιδιοκτήτης του καταστήματος και οι ναυαγοσώστες οι οποίοι οδηγήθηκαν στο Αστυνομικό Τμήμα Αλίμου το οποίο διενεργεί προανάκριση για την τραγωδία.

Διαβάζουμε στο Site της εταιρίας ACQUA E SOLE:

“Μόλις δύο στενά από τη Λεωφόρο Αλίμου και σε ένα υπέροχα χαλαρωτικό περιβάλλον δίπλα στο σπίτι σας, σας περιμένει το Acqua e Sole Pool Bar, για την πιο δροσιστική πρόταση του καλοκαιριού!

Αφήστε τα παιδιά σας να απολαύσουν μοναδικές στιγμές παίζοντας και κολυμπώντας με ασφάλεια στις πισίνες του Acqua e Sole Pool Bar, ενώ εσείς χαρείτε ένα αναζωογονητικό Jacuzzi.”..

Προσέχετε τα παιδιά σας..

πηγή

1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αν είχα διαβάσει το παραπάνω άρθρο δεν θα είχα κάνει σιγουρα τα γενέθλια του παιδιου μου εκεί πέρα...τον υπεύθυνο της καφετέριας τον γνώρισα μιας και του εξέθεσα όλα τα παράπονα που είχα εγώ και οι καλεσμένοι μου. 1)δεν τήρησαν τα συμφωνηθέντα(αφενός δεν σερβιριστικαν όλοι τα συνοδευτικα του καφε και αφετέρου οτσν ζητήσαμε τα υπόλοιπα κουλουράκια μας είπαν ότι είχαν τελειώσει χωρίς να προτείνουν μια εναλλακτική.2)ενώ στην κουβέντα που κάναμε γνωριζαν ότι θα υπάρχουν μικρά παιδιά δεν μας ενημέρωσαν ότι οι γονείς που θα επιβλέπουν και θα κάνουν χρήση της πισίνας θα πληρώσουν εξτρα3) οι λάμπες πάνω από τους καναπέδες που καθόμασταν ήταν καμένες οπότε μολις βραδιασε έγινε ο χώρος επικίνδυνος και έτσι αναγκάστηκαν οι καλεσμένοι να φυγουν 4) οι τουαλέτες ήταν σε κατάσταση απελπιστική και τέλος οταν τα είπα όλα αυτά την επόμενη μέρα στον υπεύθυνο μου είπε γιατι δεν μου το ειπατε νωριτερα και ένα απλό ευχαριστώ αντίο σας, λες και αυτος δεν είναι υπεύθυνος για τη υγιεινή και την ασφάλεια του χώρου. Δεν ξέρω αν θα πατε να κολυμπήσετε ή να κάνετε πάρτυ. Το σίγουρο είναι ότι δεν έχετε να κάνετε με επαγγελματιες