Εξάχρονο αγοράκι, θύμα κακοποίησης από τη μητέρα του

Δευτέρα, 11 Μαΐου 2009

StumpleUpon DiggIt! Del.icio.us Blinklist Yahoo Furl Technorati Simpy Spurl Reddit Google Twitter FaceBook

ΑΙΣΧΟΣ!!!!!!!!!!!

Εφιάλτης η ζωή εξάχρονου αγοριού στην πιο τρυφερή ηλικία του. Το χάδι έγινε σωματικό και ψυχικό τραύμα που πολύ δύσκολα θα επουλωθεί.
Με μώλωπες σε όλο του το κορμί ένα αγοράκι έξι ετών μεταφέρθηκε χθες από τον πατέρα του στο Νοσοκομείο Λευκωσίας.
Ύποπτη για την άγρια κακοποίηση του μικρού αγγέλου, η γυναίκα που το έφερε στον κόσμο.
Όπως δήλωσε η ιατροδικαστής Ελένη Αντωνίου, που εξέτασε το μικρό, «έφερε αρκετές κακώσεις και σύμφωνα με το μέγεθος και το χαρακτήρα των κακώσεων πρόκειται για επανειλημμένη βία».
Το έγκλημα αντιλήφθηκε ο πατέρας του μικρού, όταν το παρέλαβε από την εν διαστάσει σύζυγό του προχθές το βράδυ. Οι μώλωπες αποκαλύφθηκαν όταν ο πατέρας το έγδυσε για να το λούσει. Τα χτυπήματα στο κορμάκι του παιδιού δεν του άφησαν άλλη επιλογή. Το άρπαξε στην αγκαλιά και έσπευσε στο πλησιέστερο αστυνομικό σταθμό όπου φωτογραφήθηκε και η Αστυνομία άρχισε έρευνα εναντίον της μητέρας του, η οποία συνελήφθη και ανακρίθηκε.
Η υπόθεση βρίσκεται από χθες στα χέρια του Γραφείου Ευημερίας, ενώ ο πατέρας του μικρού και μια θεία του έχουν ζητήσει να πάρουν την κηδεμονία. Στο μεταξύ, αποφασίστηκε όπως το παιδάκι θα παρακολουθείται από ειδικό παιδοψυχολόγο προκειμένου να ξεπεράσει τις τραυματικές του εμπειρίες.
Πηγή