Αργεντίνος είναι ο πατέρας των επτά παιδιών της κόρης του

Πέμπτη 28 Μαΐου 2009

StumpleUpon DiggIt! Del.icio.us Blinklist Yahoo Furl Technorati Simpy Spurl Reddit Google Twitter FaceBook

Ο άνδρας, που έχει αποκληθεί «Το Τέρας της Μεντόσα» από τα ΜΜΕ, συνελήφθη πριν τρεις εβδομάδες και συνεχίζει να κρατείται.

Αρχικά, είχε ομολογήσει ότι βίασε για πρώτη φορά την -35χρονη σήμερα- κόρη του όταν ήταν 8 ετών. Έμεινε για πρώτη φορά έγκυος στην ηλικία των 15 ετών και τα παιδιά της είναι από 2 έως 19 ετών.

Παρόμοια υπόθεση είχε αποκαλυφθεί στην Αυστρία, όπου ο Γιόζεφ Φριτσλ είχε φυλακίσει την κόρη του σε ένα υπόγειο επί 24 χρόνια και τη βίαζε συστηματικά - η γυναίκα έκανε επτά παιδιά.

Το θύμα στην Μεντόσα δεν είχε εγκλειστεί, αλλά ο πατέρας της την απειλούσε μόνιμα, σύμφωνα με τις μαρτυρίες που έχουν συγκεντρωθεί από τις αρχές.

Τα αποτελέσματα των εξετάσεων καταρρίπτουν την υπερασπιστική γραμμή του κατηγορούμενου -ότι το σεξ με την κόρη του ήταν συναινετικό, από μια ηλικία και μετά- αφού αποδεικνύουν πέραν κάθε αμφισβήτησης ότι ήταν ανήλικη όταν γέννησε για πρώτη φορά.

Ο κατηγορούμενος έχει συνολικά 21 παιδιά: οκτώ από τον πρώτο του γάμο, έξι με τη σημερινή του σύζυγο και επτά με την κόρη του. Η έρευνα για το εάν είχε κακοποιήσει σεξουαλικά και άλλες κόρες του συνεχίζεται.

www.kathimerini.gr με πληροφορίες από ΑΠΕ - ΜΠΕ