ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ- Εξετάζεται τον ενδεχόμενο δημιουργίας Υποκαταστήματος ΙΚΑ στην Παλλήνη

Τετάρτη, 29 Απριλίου 2009

StumpleUpon DiggIt! Del.icio.us Blinklist Yahoo Furl Technorati Simpy Spurl Reddit Google Twitter FaceBook


Ντίνος Βρεττός

Βουλευτής ΠΑΣΟΚ

Περιφέρεια Αττικής

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Εξετάζεται τον ενδεχόμενο δημιουργίας Υποκαταστήματος ΙΚΑ στην Παλλήνη

Το θέμα της δημιουργίας του υποκαταστήματος ΙΚΑ στην Παλλήνη, έφερε με την με αριθμ.15312/27/2/2009 ερώτηση του, προς την Υπουργό Απασχόλησης και Κοινωνικής Προστασίας, ο βουλευτής Αττικής κ. Ντίνος Βρεττός.

Σύμφωνα με την απάντηση της Υπουργού Απασχόλησης και Κοινωνικής Προστασίας, στο με αριθμ. Φ.90022/6641/353/23.3.2009, «η Διοίκηση του ΙΚΑ –ΕΤΑΜ, για την εύρυθμη λειτουργία των μονάδων και την καλύτερη εξυπηρέτηση των συναλλασσόμενων με το Ίδρυμα, επανεξετάζει τη λειτουργία όλων των μονάδων του σε σχέση με τα πληθυσμιακά στοιχεία ανά γεωγραφική περιοχή, το φόρτο εργασίας τους, το χρόνο εξυπηρέτησης των ασφαλισμένων και των εργοδοτών καθώς και τα αιτήματα φορέων για σύσταση - αναβάθμιση των μονάδων τους.»

Η Υπουργός Αναφέρει ότι «ενόψει της τροποποίησης του Οργανισμού του ιδρύματος θα επανεξετασθεί και η περίπτωση σύστασης υποκαταστήματος ΙΚΑ –ΕΤΑΜ στην Παλλήνη Αττικής».

Επειδή όπως είναι γνωστό η πληθυσμιακή αύξηση της Παλλήνης όπως έχει καταγραφεί στα επίσημα στοιχεία της τελευταίας απογραφής είναι αλματώδης και οι ανάγκες που δημιουργούνται τεράστιες ελπίζουμε ότι η Διοίκηση του ΙΚΑ θα συνειδητοποιήσει αυτήν την ανάγκη και θα ενσωματώσει την δημιουργία υποκαταστήματος ΙΚΑ στην Παλλήνη Αττικής στον νέο Οργανισμό .