Οι έφηβοι ξέρουν τι γίνεται και ξυπνάνε....

Τρίτη 28 Απριλίου 2009

StumpleUpon DiggIt! Del.icio.us Blinklist Yahoo Furl Technorati Simpy Spurl Reddit Google Twitter FaceBook

Δεν έχουμε ένα δρόμο που ακολουθούμε πιστά..
Δεν πουλάμε τον εαυτό μας, είμαστε ελεύθεροι και ανοιχτοί σε προτάσεις.,, Όπλο μας η κριτική και το βλέμμα.. Δεν ξεπερνάμε τα όρια, παρότι μας καραδικάζουν!
Ποιοι είμαστε;
Είμαστε οι έφηβοι του χτες, του σήμερα και αύριο. Βλέπουμε τριγύρω μας όλα να καταρρίπτονται. Δεν θέλουμε να βλέπουμε τα πάντα γύρω μας μαύρα, αλλά φωτεινά. Λάθη που γίνονται από άλλους και φορτώνονται σε εμάς.

Ξέρετε πως νιώθουμε μερικές φορές όταν εμάς τα παιδιά ηλικίας 14 - 18 μας καταδικάζετε δημόσια στα ΜΜΕ, χωρίς λόγο. Νιώθουμε για λίγο νεκροί, πως τίποτα δεν είναι όπως πρώτα, ότι ξυπνάμε στο φως και είμαστε στο σκοτάδι και χαμένοι. Έχουμε χαθεί... Άδεια όλα πια. Δεν είναι όνειρο, ούτε ξυπνήσαμε, είναι ο ίδιος εφιάλτης που ζούμε αυτό τον καιρό. Δεν είμαστε αυτό που πολλοί παραδέχονται, είτε για να κάνουν τους καλούς, είτε τους '' φύλακες ''. Ο λόγος πάντα που το κάνουν πολλοί γνωστοί είναι για να ανεβάσουν την εικόνα τους. Δεν είπαμε ότι είμαστε όλοι αγγελούδια, μικρή πλειονότητα μας έκανε κάτι, το οποίο όμως ήταν ικανό να στιγματίσει όλους μας.
Γιατί;

Αν θέλετε να συνεχίζετε να κράζετε συνεχώς, τότε μην περιμένετε τίποτα από τους αυριανούς πολίτες της χώρα σας να κάνουν τίποτα για την χώρα. Αλλά αφού δείχνετε ότι δεν τους σέβεστε, όλοι θα κάνουν μία κίνηση, θα πετάξουν μακριά για άλλα μέρη μακρινά... Δεν θα τους ξαναδείτε, αφού ξέρετε μόνο να τους αποδοκιμάζετε. Θα κάνουν ότι '' καλό '' ήθελαν με θέληση και προσφορά σε άλλες χώρες και πόλεις, διότι εκεί ο κόπος τους ανταμείβεται αν όχι με κάτι ακριβό, έστω με μία χειρονομία, ένα χαμόγελο...
Δεν λέμε άλλα, απλώς σιωπάμε, προς απάντησή σας...

Όμως κάποια στιγμή όλοι εσείς που μας κράζετε, θα μας χειροκροτείτε υπερήφανοι για κάποιο επίτευγμα και θα κρύβετε το ότι μας βρίζατε. Αυτοί είστε λοιπόν, με γούστο με καπέλο σας.
Οι έφηβοι και '' μαθητές '' ξέρουν πολύ καλά την κατάσταση, να το ξέρετε. Δεν θα βγουν έξω να τα σπάσουν όπως οι γνωστοί - άγνωστοι (όλοι ξέρουν ποιοι είναι, αλλά κανείς δεν καταδικάζει αυτού). Ακόμη εμείς ποτέ δεν θα χτυπάγαμε γιαγιάδες, κυρίες ή νεαρά άτομα με οτιδήποτε (όπως οι γνωστοί - άγνωστοι που τελικά είναι πολύ γνωστοί ρε παιδί μου και υποτίθεται ότι μας φυλάνε... ποιοι να είναι άραγε;)

Πηγή
spyros-tagas